25 / 04 / 2024

Ezgi Mola alaçatı

Ezgi Mola alaçatı

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Altın ve dolarda beklenen haber geldi! 15 ay aradan sonra bir ilk olacak!

Altın ve dolarda beklenen haber geldi. Amerika Merkez Bankası 15 ay önce başladığı faiz artırımlarına kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. 

Borsada ‘bahar’ havası! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri geriledi? İşte borsada en çok işlem gören hisseler!

Borsa haftaya pozitif başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,21 oranında prim yaparak günü 5 bin 22 puandan tamamladı. Altın ve döviz kurları ise haftaya sakin başladı. Ons altında sınırlı yükseliş devam etse de geçen haftaki rekorlara şimdilik mola verdiği gözleniyor.

Veriler gerçeği ortaya çıkardı! Mola vermeden 33 aydır artıyor! 

Birleşik Kamu-İş Sendikası'nın verilerine göre, gıda ücretleri 33 aydır mola vermeden  yükseliyor. Eylül 2021’de 100 TL olan bir bir gıda sepeti,  bu sene şubat ayında 379 TL'ye yükseldi" denildi

125cc yarış motoru Yuki Imola 125 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

125cc yarış motoru Yuki Imola 125 16 Ekim 2022 fiyat listesi yenibir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Imola 125 fiyatları ve teknik özellikleri...

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Küresel piyasalarda yükselen döviz iştahı piyasaların sakinleşmesini sağladı. Kürsel borsada yükselişler hızlanırken döviz kurları kısa bir mola verdi. Dolar kuru bugün 18,54'te başlarken euro/TL ise 18,23 TL'den güne başladı.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Ezgi Mola alaçatı Haberi

Ezgi Mola alaçatı

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, bir süredir hayata geçirmek istediği mekanını Alaçatı’da açtı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ağaçların altında romantik bir konseptle ziyaretçilerini ağırlamayı planlayan Mola, yaşadığı heyecanı da sosyal medya hesabından yayınladı.

Çok sayıda ünlü arkadaşının da desteğini alan Mola,‘Erkek arkadaşına rakip oluyor’ şeklinde yorumlar yapılmasına da neden oldu. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği...