28 / 03 / 2024

fabrika kredi desteği

fabrika kredi desteği

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Depremzedelere konut için 750 bin TL'ye, iş yeri için 400 bin TL'ye varan hibe ve kredi verilecek: Resmi Gazete'de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yerlerdeki orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden inşa edilmesi için hak sahiplerine kredi desteği ve hibe sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Dacia Duster almak isteyenler için büyük fırsat! Takas desteği ve 1.89 faiz kampanyası başladı! 

Dacia Duster'ın EDC versiyonlarında bu aya özel 60 bin TL takas desteği ya da 250 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1.89 faizle kredi fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Duster Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte Dacia Duster 4 Ekim 2023 fiyat listesi...

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

fabrika kredi desteği Haberi

fabrika kredi desteği

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'ye (KHK) son şekli verildi. Kanun Hükmünde Kararname'deki en önemli detaylardan biri de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yeni paket hazırlanması.

Terörle mücadelenin ekonomik ayağı niteliğindeki düzenlemeler, Kanun Hükmünde Kararname sonrası Bakanlar Kurulu kararı ile hızla hayata geçirilmesi planlanıyor. 

Pakette bölgenin üretim üssü haline getirip 100 binin üzerinde insana iş kapısı açacak programa ilişkin düzenlemeler bulunyor. Bölgeye yatırımların artmasına adına teşvikler yapılıyor. 

Bölgede kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacak. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, kullanılan kredinin maliyetinin bir kısmını ya da tamamını devlet üstlenecek. Daha önce fabrikayı devletin yapıp yatırımcıya vermesi gündeme gelmişti ancak bu düzenlemeden vazgeçildi.

İmalat sektörü ve ithal ikamesi ürünlere destekler...