19 / 04 / 2024

facebook şehri

facebook şehri

Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden birisi de hiç şüphesiz Facebook. Türkiye dahil dünyanın birçok yerinde bağımlılık derecesinde sevilen sosyal paylaşım sitesinin dünya üzerinde 1 milyardan fazla kullanıcısı var.

San Francisco'ya Facebook şehri inşa edilecek!

Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden birisi de hiç şüphesiz Facebook. Türkiye dahil dünyanın birçok yerinde bağımlılık derecesinde sevilen sosyal paylaşım sitesinin dünya üzerinde 1 milyardan fazla kullanıcısı var.

Şehri Naz Evleri fiyat bilgisi!

Şehri Naz Evleri 23 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 400 adet daireden oluşan proje Trabzon İl'i Yomra İlçe' sinde yer alıyor. Şehri Naz Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Evleri 7 blok şeklinde toplam 470 adet daireden oluşuyor. Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Evleri nerede?

Şehri Şahane Evleri MHM Yavuz Group İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. "Şehri Şahane Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Konutları ödeme seçenekleri!

Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden oluşuyor. Teslimlerinin 2016 yılının sonunda yapılacağı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Şehri Şahane Konutları ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Konutları teslim tarihi!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Şehri Şahane Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi!

Kastamonu Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden oluşuyor. Proje 7 blok şeklinde Kastamonu İl'inde yükseliyor. Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor.

Trabzon Şehri Naz Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Çağla Yapı imzasıyla yükselen Trabzon Şehri Naz Evleri 400 adet daireden oluşuyor. 7 bloktan oluşan Trabzon Şehri Naz Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Dünyanın en büyük yeraltı şehri ortaya çıkartılıyor!

Yeraltı şehri Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında ortaya çıkartılmıştı...

Ordu tüneller şehri oldu!

Ordu, son 12 yılda inşa edilen duble yollarda dağların altından geçirilen tünellerin uzunluğu ve sayısı bakımından 'tüneller şehri' olarak anılıyor..

İzmir, dünyanın en hızlı büyüyen ikinci şehri oldu!

Dünyanın en hızlı büyüyen 300 metropolü açıklandı. Buna göre, İzmir, dünyanın en hızlı büyüyen ikinci şehri seçildi. Listede, İstanbul 3’üncü, Bursa 4’üncü, Ankara ise 9’uncu sırada yer aldı.

Nevşehir'de dünyanın en büyük yer altı şehri bulundu!

NEVŞEHİR'de dünyanın en büyük yer altı şehri keşfedildi. Belediyenin ve TOKİ'nin, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında bulunan yer altı şehrinin turizme kazandırılması için çalışmalar başladı.

facebook şehri Haberi

facebook şehri

Amerikalı girişimci Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının 2004 yılında kurduğu şirket için yakında bir şehir kurulacak. Şirketin San Francisco’daki merkezinin yanına kurulacak şehre “Zee-town” adı verilecek. Facebook’un sahibi Zuckerberg deniz kenarında kurulacak olan şehir sayesinde 10 bin civarındaki çalışanın ve ailelerinin şirket merkezine yakın yaşamasını sağlayacak. Bilbao’daki ünlü Guggenheim Müzesi’nin mimarı 85 yaşındaki Frank Gehry tarafından tasarlanacak olan şehirde yok yok. Edinilen bilgiye göre şehirde süpermarketler, oteller ve lüks konutlar olacak. Yaklaşık 12 metre yükseklikteki binaların üzerine dikilen meşe ağaçları sayesinde de çevre dostu bir ortam oluşturulacak.


Facebook yakın zamanda San Francisco’daki Menlo Park’ta bulunan  merkezleri için 400 milyon Dolar harcamıştı. Sitenin mülki idarecisi John Tenanes’in verdiği bilgiye göre şehir gerçek caddelere ve yabancıların ziyaretleri için halka açık alanlara sahip olacak....