18 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüz kaçıyor mu

Fadıl Akgündüz kaçıyor mu

Fadıl Akgündüz, 3 yılda bitirmesi gereken Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremeyince 1 milyar lira ceza ile karşı karşıya kaldı... Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Kira göçü tam gaz: Emekli, öğrenci, çalışan... Herkes yüksek kiralardan kaçıyor!

İstanbul'da yükselen kiralarla başlayan kentten göç, deprem korkusuyla daha da hız kazandı. Emekli de öğrenci de çalışan da yüksek kiralardan kaçıyor.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Fındık fiyatları, fındık hasadının başlamasına kısa süre kala en çok araştırılan konutlar arasında yer alıyor. Peki fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Fadıl Akgündüz kaçıyor mu Haberi

Fadıl Akgündüz kaçıyor mu

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz, 1 milyar liralık cezadan kaçmak için şirketleri devrediyor. Cezadan etkilenecek olan Didim Caprice Otel ve 52 villa ile 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’un kurduğu şirkete devredildi.


Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; gurbetçilerden topladığı 650 milyon markı batırdıktan sonra dolandırıcılıktan 1,5 yıl hapis yatan Fadıl Akgündüz, son projesi Caprice Gold Otel’i de 5 yıldır tamamlayamadı.


Fadıl Akgündüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektupta ne demişti? O mektubu okumak için tıklayın!


1 milyar liralık cezadan ve mağdurların açacağı davalardan korkan Akgündüz’ün, 258 milyon lira değerindeki Caprice Didim Otel ile 52 villa ve Milas’taki 300 milyon liralık 119 dönüm arsayı yeğeni Fatih Obut’un şirketine devrettiği ortaya çıktı.


5 yıldır tamamlanmadı!


Avrupa’daki gurbetçilerden topladığı 650 milyon markı batırdıktan sonra dolandırıcılıktan 1,5 yıl...