19 / 04 / 2024

Faik Baysal Kütüphanesi Sakarya

Faik Baysal Kütüphanesi Sakarya

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, dedi.

Faik Baysal Kütüphanesi’nin yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere!

Kent Park içerisinde yer alan Faik Baysal Kütüphanesi’nde yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık, dedi.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

Samsun'da 4 milyon 70 bin TL'ye inşa edilen Gazi Halk Kütüphanesi ilgi odağı!

Samsun'da 14 ayda yeniden inşa edilen ve 4 milyon 70 bin TL'ye mal olan Gazi Halk Kütüphanesi, modern ve ferah yapısı ile ilgi odağı oldu. 

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Kastamonu Oyuncak Kütüphanesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu'da çocukların istediği oyuncağı alıp oynadıktan sonra geri getirebileceği Oyuncak Kütüphanesi ve çocuk bakımevinin yapımına başlandı.

Faik Baysal Kütüphanesi Sakarya Haberi

Faik Baysal Kütüphanesi Sakarya

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, “Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre içerisinde kütüphanemizi hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park içerisinde inşa edilen Faik Baysal Kütüphanesi açılış için gün sayıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere.  Kütüphanemizin dış cephesinde büyük beğeni toplayan özel bir çalışma uygulandı. İnşallah kısa süre içerisinde Faik Baysal Kütüphanesi’ni hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” diye konuştu.


Kültür Hayatına Katkı

Yeni kütüphanenin şehrin kültür hayatına önemli katkılar sunacağını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ise,  “Kısa süre önce kütüphanede çevre düzenleme çalışmalarının...