25 / 04 / 2024

faizsiz ev sahibi yapan şirketler

faizsiz ev sahibi yapan şirketler

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan model gün geçtikçe büyüyor. Son 3 yıl içinde şirket sayısı 20’ye yaklaştı. Sektör yetkililerine göre artışın sebebi talep olduğu kadar yakın zamanda gelmesi beklenen devlet desteği...

Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz ev sahibi olunmak mümkün!

FKB Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin alternatif bir finans modeli olan Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz hatta peşinat dahi ödemeden ev sahibi olabileceğini söyledi. 

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! Düşük taksitle, faizsiz ev almak mümkün…

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Emlak Katılım Bankası, ülke çapında avantajlı konutların rahatlıkla satın alınmasına yardımcı oluyor. Düşük kâr oranıyla faizsiz sunduğu konut kredisi işe herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasına destek olan Emlak Katılım, makul ödeme planıyla makul konut kredi

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Ev sahibi olmak isteyenlere faizsiz konut kredisi müjdesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler kredi fırsatlarını araştırıyor. Peki faizsiz konut kredisinden kimler faydalanabiliyor? Faizsiz konut kredisi nasıl alınıyor?

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz. Peki faizsiz ev sahibi olmanın şartları neler?

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Türkiye'de faizsiz ev sahibi yapan şirketler artıyor!

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan model gün geçtikçe büyüyor. Son 3 yıl içinde şirket sayısı 20’ye yaklaştı. Sektör yetkililerine göre artışın sebebi talep olduğu kadar yakın zamanda gelmesi beklenen devlet desteği...

Katılımevim'den ev sahibi yapan model!

Katılımevim'in sunduğu daha güvenli ve faizsiz ev alma yöntemiyle kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor.

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında faizsiz ev olma fırsatı sunuyor.

Faizsiz ev alma sistemine yoğun ilgi!

Vatandaşı bankadan kredi almadan ev sahibi yapan “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi"ne ilgi artıyor. Finansevim Genel Müdürü Öztürk, “Faiz indirimiyle harekete geçen vatandaş bizlere de akın etti. Şubelerimize ziyaretler 2 katına çıktı” diye konuştu...

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Birevim faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi...

faizsiz ev sahibi yapan şirketler Haberi

faizsiz ev sahibi yapan şirketler

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan şirketlerin reklamları son yıllarda görünür biçimde arttı. Deutsche Welle Türkçe'den Burcu Karakaş, faizsiz mülk sahibi yapan şirketleri araştırdı.

İstanbul Üsküdar'da nişanlı bir çift gibi davranarak faizsiz modelle çalışan firmaları müşteri olarak ziyaret etmek için yola çıkıyoruz. İlk durağımız, sektöre geçen sene katılan bir şirket. Sistem hakkında bilgimiz olmadığını ilettiğimiz yetkili, anlatmaya başlıyor: 

"Sisteme dahil olmadan önce almak istediğiniz evin tutarını belirliyorsunuz. Bu tutar üzerinden hesaplama yapıyoruz. Aylık ödeme planını siz belirliyorsunuz. İstediğinizde taksitleri dondurabilir, sistemden ayrılabilirsiniz."

Faizsiz satın alma sisteminde "çekilişsiz" ve "çekilişli" olarak iki temel seçenek bulunuyor. Her iki modelde de bekleme süresi var. Ev almak isteyen kişi ödeyebileceği peşinatı ve aylık taksit tutarını belirliyor.

Peşinat ödenen modelde ev bedelinden düşülen peşinat sonrası kalan rakam ödeme...