25 / 04 / 2024

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında faizsiz ev olma fırsatı sunuyor.



30 yıldan fazla zamandır otomotiv, sigorta, geri dönüşüm, yazılım sektörlerinde hizmet veren Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında, 300 kişilik güçlü kadrosu ile Türkiye’nin her yerinde ev ve araba sahibi olmak isteyenlerin hayallini gerçekleştiriyor.

Birikimevim, yenilikçi sistemleri ile faizsiz finansman sektöründe çalışmalarına hızla devam ediyor. Gayrimenkul ve araç ihtiyaçları olan katılımcılarına, en uygun çözümleri sunup, onları hayallerine bir adım daha yakınlaştırıyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülkenin tüm fertlerine fayda sağlamak amacıyla ile çalışmalarda bulunan Birikimevim, Gaziosmanpaşa’dan başlayıp Malatya, Gaziantep, Ümraniye şubelerini hizmete açmış, pek yakında  İzmir  Konak şubeyi açarak, şubeleşme çalışmalarına hızla devam ediyor.

İstikrarlı bir büyüme süreci içerisinde bulunan Birikimevim, ülke istihdamına da katkı sunuyor. Genç ve dinamik
bireylerden meydana gelen kadrosu ile personellerinin kariyer gelişimine fayda sunup aynı zamanda onların yeni
fikirlerinden beslenerek, bu fikirleri Telli Grup tecrübesi ile harmanlayıp gelişimlerini hızlandırıyor.

Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek hem hayallerini hayata geçirmelerini sağlıyor ve yardımlaşma ve dayanışmaya vurgu yapıyor. Her ay gerçekleştirilen sıra belirleme organizasyonları sayesinde katılımcıları ile ortak heyecan ve sevinçlerde bir araya getiriyor.

Birikimevim kurucusu ve Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli “Faizsiz finansman sektörüne giriş
yapma amacımız toplumun gayrimenkul ve araç ihtiyaçlarını Birikimevim finansmanı ile karşılayabilmek ve
toplumda ki birçok bireye fayda sağlamaktır” açıklamasında bulundu.


Geri Dön