29 / 03 / 2024

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olma fırsatı bulunuyor. Rings İstanbul evlerinde yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerden birine 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün.



Rings İstanbul’da yer alan geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans’ta yer alan daireler için maket üzerinde satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

 

 

Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam

 

 Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı  Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.

 

Eylül başında açılan ve 9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM’nin üzerinde yer alan Rings Rezidans ise; fonksiyonellik kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş estetik çizgilerle ‘Exclusive’ bir yaşam alanı sunuyor. Gerek mimarisi gerek sosyal yaşam alanlarıyla daire sahiplerinin kendilerini özel hissedeceği projede; daire metrekareleri, oda sayıları ve cephe değişse de konfor ve kalite daima standart.

  

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca Üsküdar – Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu da sitenin hemen yanı başında yer alacak.

 

Kampanya hakkında daha fazla bilgiye 444 86 00 numaralı satış ofisi telefonundan vewww.ringsistanbul.com adresinden ulaşılabilir.

 



projeye sor



Geri Dön