29 / 03 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 



Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese gayrimenkul sahibi olma imkanı sunuluyor. Türkiye'nin her yeri için hizmet veren Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı, ev, araba, dükkan ya da iş yeri sahibi olmak isteyenleri çekiliş ve kurayla gayrimenkul sahibi olma fırsatı sağlıyor. 

Yapı Tasarruf Sandığı, ev ya da araç sahibi olmayı isteyen herkese gerekli olan kaynağı çeşitli ödeme planları hazırlayarak sunan güvenilir bir model. Yapı Tasarruf Sandığı'yla kişiler; faizsiz, dilerse peşinatsız ve ekstra maliyet bedelleri ödemeden kendileri tarafından belirleyecekleri kolay ve bütçelerine uygun ödeme planlarıyla, konut araba, dükkan ya da iş yeri sahibi olabiliyor.

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı'nda çekilişle ya da sabit veya az az yükselen aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında her ay çekiliş yapılıyor. 

Uygulama kapsamında, konut sahibi olmak isteyen kişiler, kendi belirledikleri, taksit miktarı, peşinat ve vadeye göre hazırlanan planda sisteme dahil oluyor. Yapı Tasarruf Sandığı'nda peşinatlı ya da peşinatsız ödeme tercihi bulunuyor. Kişiler, evinin tamamını ne zaman teslim alacağını da kendileri belirliyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'na katılmak için herhangi bir ön şart bulunmuyor. Kendine uygun şartları belirleyen herkes bu yönteme katılabiliyor. 

EK MALİYETSİZ KONUT SAHİBİ OLMA İMKANI

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında kişilerden faiz ya da herhangi ilave bir masraf alınmıyor. Ancak satın alınacak olan evin ekspertiz ücreti, kaskosu, zorunlu ev sigortası ve resmi tapu harcı müşteriler tarafından ödeniyor. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında yüzde 10 tutarında hizmet bedeli alınıyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında Türkiye genelindeki her yerden ev alınabiliyor. Yalnızca satın alınacak konutta, ipotek ve haciz gibi durumların olmaması gerekiyor. 

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

120 aya varan taksit imkanı

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan konut alan kişilere 20 ay ile 120 ay arasında taksit imkanı sunuluyor. Uygulama kapsamında, taksit ödemeleri de evi satın alacak kişi tarafıncan belirleniyor. İhtiyaç durumunda konutunu teslim almamış olan kişiler için, taksit miktarlarını değiştirme imkanı da sunuluyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda evini teslim alan tasarruf sahipleri, kalan taksit ödemelerini vadesinden önce gerçekleştirebiliyor. 

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Hemen teslim tapu

Sözleşmesindeki belirlenmiş teslimat tarihi veya çekiliş ile kendisine sıra gelen tasarruf sahiplerinin tapuları hemen teslim ediliyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı uygulaması kapsamında hazırlanan örnek ödeme planı şu şekilde: 

- 350 bin TL'lik bir konut almak isteyen kişi için, 3 bin 500 TL'lik aylık taksitlerle 85 ay vade uygulanıyor.

- Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında yüzde 10 tutarında hizmet bedeli de eklendiğinde toplam tutar 385 bin TL oluyor. 

- Teslimata kadar sabit taksit imkanu sunulan uygulama kapsamında, ev teslim edildinde (yukarıdaki hesaplamaya göre) taksit miktarları 4 bin 900 TL oluyor. (Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında aylık taksit miktarlarına yalnızca 1 kez artış uygulanıyor.)

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

ÇEKİLİŞLER 3 AY SONRA 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında başvurulardan 3 ay sonra çekilişlere katılım izni veriliyor. 

Eğer çekilişte isim çıkarsa teslimat süresi beklenmeden ev teslim alınabiliyor. 

Tasarruf finansman şirketleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansman şirketlerinin tasfiyesinde yol haritası belirlendi!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön