19 / 03 / 2024

faizsiz konut sistemi değişiklik 2021

faizsiz konut sistemi değişiklik 2021

Konut ve taşıt finansman şirketlerinin çalışma esaslarını belirleyen tasarruf finansman şirketlerinin kuruluş ve faaliyetlerine ilişkin esasla yönetmeliği yayımlandı. Peki yönetmelikte neler var? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Faizsiz konut kredisinden kimler faydalanacak? Destek ödemeleri sıralandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, faizsiz konut kredisinden kimlerin faydalanabileceğini duyurdu. Peki faizsiz konut kredisinden kimler yararlanacak? Faizsiz konut kredisi desteğini kimler alabilecek? İşte faizsiz konut kredisi faiz desteği ile ilgili ayrıntılar...

TÜİK’in enflasyon hesabı faizsiz konut kredisini yuttu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayatını kaybeden asker aileleri için sağladığı faizsiz kredi miktarını TÜİK’in enflasyon hesabı yuttu...

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Binanız çürük diye üzülmeyin! Çürük binalara faizsiz konut kredisi! İşte şartlar!

Binanız çürük çıktı diye üzülmeyin. Faizsiz konut kredisi alabilirsiniz. İşte belirlenen şartlar!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Binlerce kişiye faizsiz konut kredisi müjdesi! Faizsiz konut kredisinde ve Toplu Konut Kanunu'nda kapsam değişiyor!

TBMM'ye sunulan Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında Teklif ile, 1005 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan İstiklal Madalyası sahipleri ile Kore ve Kıbrıs gazilerinin de faizsiz konut kredisi hakkından yararlanmaları amaçlanıyor. 

Sıfır faizli konut kredisi başvuruları başladı! SGK'lı olmak yeterli! İşte faizsiz kredi başvuru şartları...

Milyonlarca kişiye, konut sahibi olabilmeleri için destek verilecek. SGK tarafından faizsiz konut kredisi müjdesi açıklandı. Peki faizsiz konut kredisine nasıl başvurulur? Sıfır faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte ev alacakların merak ettiği desteğe ilişkin tüm ayrıntılar...

SGK'lıya sıfır faizli konut kredisi müjdesi! Aylık 750 TL taksitle faizsiz kredi nasıl alınır? Hemen başvurabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan faizsiz konut kredisi desteği müjdesi geldi. Peki faizsiz konut kredisi nasıl alınır?

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi geldi! 0 faizli konut kredisi nasıl alınır?

Ev hayali kuran vatandaşların beklediği faizsiz konut kredisi müjdesi geldi. Peki 0 faizli konut kredisi nasıl çekilir?

Ev almak isteyenlere müjde! SGK'dan faizsiz konut kredisi kampanyası! İşte ayrıntılar!

SGK'dan ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirecek haber. SGK'dan sıfır faizli konut kredisi imkanı devam ediyor. Koşulları karşılayan kişilere özel faizsiz kredi veriliyor. Peki, SGK sıfır faizli konut kredisinden kimler yararlabilir? İşte kredi, başvuru ve geri ödeme hakında bilinmesi gerek

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyip de yeterli parası bulunmayan tüm vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını takip ediyorlar. Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz konut kredisi kampanyasını duyurdu. İşte tüm detaylar..

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan haklardan bir tanesi de faizsiz konut kredisi. Peki faizsiz konut kredisi nasıl alınır? Faizsiz konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

faizsiz konut sistemi değişiklik 2021 Haberi

faizsiz konut sistemi değişiklik 2021

Konut ve taşıt finansman şirketlerinin çalışma esaslarını belirleyen tasarruf finansman şirketlerinin kuruluş ve faaliyetlerine ilişkin esasla yönetmeliği yayımlandı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan yönetmeliğe göre, Türkiye'de tasarruf finansman şirketi kurmak üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuru yapılacak. Şirketlerin şube açması izne tabi tutulacak. Şube açma izni almak üzere BDDK'ya başvuru yapacak şirketin ilgili maddelerde yer alan standart oran ve sınırlamalara uyumlu olarak faaliyette bulunması ve her bir şube için 1 milyon TL tutarında sermayeye sahip olması gerekli. 

Bu kapsamda, şirketlerin faaliyetlerine son vermeleri ve iradi tasfiyeleri de BDDK iznine tabi tutulacak. Şirketin faaliyetlerine son vermesi ve iradi tasfiyesi için konuya ilişkin yönetim kurulu kararı ile birlikte BDDK'ya başvuruda bulunması gerekiyor. 

Tasarruf finansman şirketlerin...