29 / 03 / 2024

faizsiz kredi desteği başvurusu

faizsiz kredi desteği başvurusu

Halkbank tarafından vatandaşları sevindirecek güzel haber geldi. Yatırımcılara faizsiz kredi imkanı sağlarken devam eden kredilere de yüzde 50 faiz indirim gelecek...

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

Herkes aynı durumdan mustaripken, 5 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş, Garanti ve 2 banka daha açıkladı

Borcu olan pek çok kişi bankaların faizsiz kredi fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte Akbank, İş, Garanti, Denizbank ve 1 bankanın daha faizsiz kredi kampanyası....

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Depremzedelere konut için 750 bin TL'ye, iş yeri için 400 bin TL'ye varan hibe ve kredi verilecek: Resmi Gazete'de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yerlerdeki orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden inşa edilmesi için hak sahiplerine kredi desteği ve hibe sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Dacia Duster almak isteyenler için büyük fırsat! Takas desteği ve 1.89 faiz kampanyası başladı! 

Dacia Duster'ın EDC versiyonlarında bu aya özel 60 bin TL takas desteği ya da 250 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1.89 faizle kredi fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Duster Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte Dacia Duster 4 Ekim 2023 fiyat listesi...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

faizsiz kredi desteği başvurusu Haberi

faizsiz kredi desteği başvurusu

Esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyaçlarının uygun koşullarda karşılanması amacıyla yüzde 50 faiz indirimli kredi desteği sağlanacak. Bu destek sayesinde borçlu esnaf rahat bir nefes alacak.

A Haber'de yer alan habere göre; bazı mesleklerde sıfır faizli kredi verilecek. Söz konusu faiz indirimi, bakiyesi 2022, 2023 ve 2024'e taşınan önceki yıllarda kullandırılan krediler için de geçerli olacak.

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi desteğinin kimlere verileceğine dair detaylara haberimizde yer verdik...

 

Halkbank'ın esnaf ve sanatkarlar için sağladığı faizsiz kredi desteği Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Birliği, esnaf ve sanatkarlara kefaletli ve kefaletsiz doğrudan kullandırılacak kredilerde 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2024 tarihleri ​​arasında geçerli olmak üzere yüzde 50 faiz indirimi uygulayacak.

Halkbank’tan...