25 / 04 / 2024

Fantasia Hotel Deluxe satışı

Fantasia Hotel Deluxe satışı

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Aydın'da bulunan Fantasia Hotel Deluxe satışa çıkarıldı. 11 Eylül'de ihalesi gerçekleştirelecek otelin satış bedeli 102 milyon 787 bin TL olarak belirlendi.

Lüks otellerin arazileri Varlık Fonu’na devredildi!

Türkiye'nin birçok kamu şirketi KHK ile Varlık Fonu'na devredildi. Fona devredilen alanlar arasına güney sahillerindeki Pine Bay Holiday Resort, Fantasia Hotel Deluxe ve Simena Sun Club gibi lüks otellerin arazileri de eklendi.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Park Bosphorus Hotel’den Instagram yarışması!

Yaşadığınız şehrin tarihini anlatan fotoğraflarınızı, #tarihimiras hashtagiyle Instagram’da paylaşın, otelcilik hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen deluxe hotel klasmanında misafirlerini ağırlayan Park Bosphorus Hotel’den muhteşem ödüller kazanı

Wyndham İstanbul Petek Hotel’den bayram sürprizi!

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi. Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €...

Best Western Premier Opera Diamond Hotel'de GROHE ürünleri kullanıldı!

Paris’teki Best Western Premier Opera Diamond Hotel’in süitlerinde GROHE SPA F-digital Deluxe kullanıldı. GROHE SPA F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor...

House Hotel Bosphorus oteli açıldı!

The House Hotel zincirinin Nişantaşı ve Galatasaraydan sonraki üçüncü oteli, perşembe akşamı gerçekleşen partiyle resmi açılışını yaptı. Otelin müdürü Bahar Karaca İstanbulun tarihi açısından oldukça önemli olan binalardan birini bu şekilde geri kazandırd

Fantasia Hotel Deluxe satışı Haberi

Fantasia Hotel Deluxe satışı

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı otel bugün satıldı. icradan 102 milyon liraya satışa sunulan Fantasia Hotel DeLuxe oteli 75 milyon liraya Garanti Bankası satın aldı.

333 odalı lüks otel

Hürriyet'te yer alan habere göre, Yavansu Mahallesi’nde denize sıfır olarak 1989 yılında inşa edilen otel toplam 22 bin 417 metrekare alan üzerinde kurulu. Lüks otelde 292 adet standart oda, 14 suit oda, 15 aile odası olmak üzere toplam 333 oda ve iki kral dairesi bulunuyor.

Tek teklifi Garanti Bankası verdi

Ulusoy grubuna ait enerji şirketinin borcu nedeniyle Kuşadası İcra Müdürlüğü tarafından satışa sunulan Fantasia Hotel Deluxe otel için sadece Garanti Bankası teklif verdi. Yapılan işlemin ardından otel icra yoluyla 75 milyon liraya Ulusoy Holding’ten alacaklı olan...