29 / 03 / 2024

Faruk Süren riva açıklaması

Faruk Süren riva açıklaması

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı süren Levent Camisi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

8 aydır süren konut kredisi faizlerindeki düşüş devam edecek mi?

Kredi faiz oranları 2019’un ikinci yarısından beri hızla düşmeye devam ediyor. Konut kredisi faizlerinde sekiz aydır süren indirimler devam edecek mi?

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

2 yılda inşaat çalışmaları süren karakol sayısı TBMM'de!

2017-2019 yılları arasında yıllar bazında Türkiye genelinde mevcut bulunan, kapatılan, taşınan ve inşaat çalışmaları süren karakol sayıları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kozapark, Alarko çelik kazanlarla ısınacak!

İstanbul Esenyurt’ta inşaatı süren 42’şer katlı 7 gökdelen bloğundan oluşan Kozapark projesinde, toplam kapasitesi 50 MW olan 28 adet Alarko çelik kazan kullanılıyor.

Riva ve Florya Galatasaray'ın problemini çözemiyor!

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süren, ''Rivalar, Floryalar bizim problemlerimize çözüm sağlamıyor'' şeklinde konuştu.

Faruk Süren'den Galatasaray Adası açıklaması!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı olduğu belirtilen bazı yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Süren'in o açıklaması...

Mısır Çarşısı'nın restorasyonunda sona yaklaşıldı!

1664'te hizmete giren Mısır Çarşısı'nın 3 yıl süren restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Çarşının restorasyon bedeli 12 milyon lira olarak belirtildi.

Faruk Süren riva açıklaması Haberi

Faruk Süren riva açıklaması

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Emlak Konut ile yapılan ve Florya’dan taşınmayı gerektiren anlaşmanın feshinin gündeme gelmesiyle ilgili konuştu.

Sözcü'nün haberine göre Süren, "Birinci anlaşma Riva içindi ve ihalesi yapıldı. İkinci anlaşma Florya içindi ve yine ihalesi yapıldı. Buna karşılık bize 508 milyon liralık ödeme vaadi yapıldı. Bu kırdırıldı ve 342 milyon kasaya girdi. Riva arazisi kazanan müteahhide teslim edildi. Florya arazisi ise teslim edilemedi. Dursun Özbek de, Mustafa Cengiz de taşınmayı yetiştiremedi" şeklinde konuştu.

Süren, "Riva’da teslimat yapıldı ve inşaat başladı. İptali çok büyük problem yaratacağı için uzlaşma bekliyorum. Florya işini ise Özbek ve Cengiz yönetimleri organize edemedi. Beceremedik. Emlak Konut ve araziyi alan müteahhit ile anlaşmanız gerekir. Finansal organizasyonu bu yönetimin becereceğini düşünmüyorum" dedi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galatasaray...