20 / 04 / 2024

fashion zone istinye park

fashion zone istinye park

Fashion Zone adlı güneş ışığını geçiren yüksek tavanlı bölümdeki 3 katta dünyanın en lüks mağazalarını buluşturacak olan İstinye Park'ta Türk markaları da en gösterişli mağazalarıyla yer alacak.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Majestic Zone Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Zone Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Usama Khallowf tarafından kuruldu.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Art Zone Cubes Ankara'da açıldı!

Cubes Ankara projesinin sanat merkezi Art Zone dün ünlü sanatçı Yiğit Yazıcı’nın küratörlüğünde hazırlanan Change Over sergisi ile açıldı...

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Bengü Acarkent'tek villasını Hello Fashion Homes dergisine açtı!

Bengü Beykoz-Acarkent oturduğu villasının kapılarını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mouhamad Sıbaı, Nuha Sayadı ve Alıaa Alrefaı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi 28 milyon 268 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Arif Adıyaman ve Haluk Nayman imzasıyla kuruldu.

fashion zone istinye park Haberi

fashion zone istinye park


Pazar Yeri Orjın Grup ve Doğuş Grubu ortaklığıyla İstanbul İstinye'de hayata geçirilen İstinyePark Alışveriş Merkezi, 87 bin metrekare kiralanabilir alan ve 300'e yakın markayla Türkiye'deki lüks markaların boy gösterdiği bir alışveriş merkezi olacak. 12 Eylül'de açılacak İstinyePark'taki mağazalar 5 bin kişiye istihdam yaratacak. Farklı mimarisi ve marka konumlanmasıyla uzun süredir tüm markaların yer almak için can attığı bir merkez olan İstinyePark, dünyaca ünlü markaların da ilk kez kendi mağazalarıyla tüketiciye ulaştığı bir yer olacak. Armani Jeans, DKNY Jeans, Dolce&Gabbana, Ferre, Gucci ve Paul Smith kendi mağazalarını açarken; Vakko, Beymen, Boyner, Mudo Concept, Gilan, Machka, Derishow gibi markalar da en geniş metrekaredeki mağazalarını bu mekanda açmayı tercih etti. Toplam 200'ün üstünde moda markasını bir araya getiren tek alışveriş merkezi...