18 / 04 / 2024

fatih cerrahpaşa imar planı

fatih cerrahpaşa imar planı

Fatih Cerrahpaşa Mahallesi, 229 pafta, 1133 ada, 42 ve 43 parsellere ilişkin F-21-c-24-c-3-a numaralı Pafta üzerinde hazırlanan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

fatih cerrahpaşa imar planı Haberi

fatih cerrahpaşa imar planı


Fatih Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fatih Cerrahpaşa Mahallesi, 229 pafta, 1133 ada, 42 ve 43 parsellere ilişkin F-21-c-24-c-3-a numaralı Pafta üzerinde parseller arasında sehven unutulan kademe hattının çizilmesine dair itiraz kapsamında hazırlanan; düzeltmelerle kademe hattının 42 ve 77 parseller arasında çizilmesi ve 42 parsele H:9.50m irtifa verilmesine dair 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliği 17 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanınca onaylandı.


Fatih İlçesi, Cerrahpaşa Mahallesi, 229 pafta, 1133 ada, 42 ve 77 parsellere ilişkin F-21-c-24-c-3-a numaralı Pafta bir ay süre bugün askıya çıkarıldı.


Pafta için