26 / 04 / 2024

Fatih Cundi cephe yenileme çalışmaları

Fatih Cundi cephe yenileme çalışmaları

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi'nde son durum!

Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alana yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

Baker Yapı Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baker Yapı Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Bak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Fatih Cundi Spor Tesisleri yıkıldı!

Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü'nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri Fatih Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Fatih Cundi Parkı'nın yapımına başlandı!

5667,75 m² lik proje alanında yapılacak düzenlemelerde oturma ve dinlenme alanları, meydan alanı, ahşap teraslar, koşu parkuru, çocuk oyun alanı, kültür fizik alanı, süs havuzu, sosyal-kültürel tesis alanı, otopark alanı ve yeşil alanlar planlanıyor.

Fatih Cundi Spor Tesisleri yıkılacak mı?

Fatih Belediyesi, Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü’nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri’ni yıkmak için hazırlanıyor

Fatih'de Eski Rum evleri de dönüşüyor!

Bina cephelerini tarihi dokuya uygun şekilde yeniliyor. Sırada Rum evleri var.Fatih Belediyesi, ilçe genelinde yer alan bina cephelerini tarihi dokuya uyumlu hale getirmek amacıyla, yaptığı cephe onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yapımask Cephe Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımask Cephe Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Yaprak, Enver Ergin Çavuşoğlu, Fatih Sakmak ve Vehbi Emre Çavuşoğlu tarafından 30 Ocak 'ta kuruldu.

Cephe yenileme projesinde 1071 binanın cephesi yenilendi!

Fatih Belediyesi'nin yürüttüğü cephe yenileme projesi çerçevesinde 1071 binanın cephesi tamamen yenilendi

Fatih Cundi cephe yenileme çalışmaları Haberi

Fatih Cundi cephe yenileme çalışmaları

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen KUDEP izinli proje kapsamında Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yer alan; Kadırga Limanı Caddesi, Dönüş, Şehsuvarbey, Yusuf Aşkın, Cinci Meydanı, Ödev, Küçük Ayasofya Medresesi, Pideci ve Fırın sokaklarında yer alan 55’i tescilli 35’i betonerme olmak üzere toplam 90 yapı dış cephelerinde yapılan basit bakım ve onarım işlemlerinin ardından, bölgenin tarihi dokusu ve renk uyumu gözetilerek boyandı.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, yakın zamanda hizmete açılan Fatih Belediyesi Cundi Sosyal Tesisleri’yle ivme kazanan bölge, 3 ay gibi kısa bir zaman içerisinde tamamlanan cephe sağlıklaştırma çalışmalarının da etkisiyle tarihi ve turistik bir cazibe merkezi de oldu. Görsel güzelliklerinin yanı sıra bakımsızlıktan yok olmaya yüz tutmuş Osmanlı ahşap mimarisine sahip sivil mimarlık örneği binalar; bakım, onarım...