19 / 04 / 2024

fatih hoca gıyaseddin mahallesi çöken bina

fatih hoca gıyaseddin mahallesi çöken bina

Fatih'te 3 katlı eski bir bina kısmen çöktü. Hoca Gıyaseddin Mahallesi Yoğurtçuoğlu Sokağı'ndaki 3 katlı binada, akşam saatlerinde çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi 1844 Ada 15,16,17 ve 52 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Mehmed Gürbüz tarafından kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Fatih'te göçmenler ev kiralayamıyor!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te yükselen göçmen nüfusu üzerine geçen Ocak'ta belediye meclisinde bir karar alındığına ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa bile göçmenlerin Fatih’te konut kiralayamadığına dikkat çekti.

fatih hoca gıyaseddin mahallesi çöken bina Haberi

fatih hoca gıyaseddin mahallesi çöken bina

Fatih'te 3 katlı eski bir bina kısmen çöktü. 


Hoca Gıyaseddin Mahallesi Yoğurtçuoğlu Sokağı'ndaki 3 katlı metruk binanın kısmen çökmesinin ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 


Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 


Kentsel dönüşüm alanında yer alan binanın çevresine emniyet şeridi çekilirken, enkaz altında kalanlar olduğunun bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.


Suriyeli sığınmacıların kaldığı iddia edilen binanın enkazını kaldırma çalışması, iş makinesi yardımıyla devam ediyor. Bir grup Suriyeli de itfaiyenin çalışmasını izliyor.


Binanın enkazı kaldırıldı


Olay yerine gelen İstanbul 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ekiplerinin bina çevresinde yaptığı incelemenin ardından iş makinesi yardımıyla binanın enkazı kaldırıldı.


Binanın etrafı demir bariyerlerle çevrilirken, çevredeki metruk binalarda kalan Suriyeli sığınmacılar enkaz kaldırma çalışmalarını endişeli gözlerle takip etti.


Gazetecilere açıklama yapan...