28 / 03 / 2024

Fatih İskenderpaşa imar durumu

Fatih İskenderpaşa imar durumu

Fatih'e bağlı İskenderpaşa Mahallesi, 1990 ada, 1 ve 9 parsellerin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıktı..

Fatih İskenderpaşa Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi sınırlarınde yer alan İskenderpaşa Mahallesi, 1056 ada, 1, 2, 3 ve 9 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı..

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fatih İskenderpaşa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, İskenderpaşa Mahallesi, 932 ada, 39 ve 40 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Interpol’den Faruk Fatih Özer açıklaması! 

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında çıkartılan Kırmızı Bülten kararının Interpol’ün sitesinde yer almadığı ortaya çıktı. İnterpol kontuyla ilgili açıklama yaptı. 

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Fatih İskenderpaşa imar durumu Haberi

Fatih İskenderpaşa imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, İskenderpaşa Mahallesi, 1990 ada, 1 ve 9 parsellerin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Plan değişikliği onama sınırı içindeki alan kısmen kültürel tesis alanı kısmen de dini tesis alanı olup, imar planı değişikliği 30 gün boyunca askıda kalacak.

İmar planı için...