28 / 03 / 2024

Fatih Kıral ürünleri

Fatih Kıral ürünleri

Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor

Fatih Kıral'ın yeni ürünü: Giorgio Collection Sunrise koleksiyonu!

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon son olarak ürün yelpazesine dünyaca ünlü Giorgio Collection Sunrise Koleksiyonu’nu da ekledi

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Bim’e indirimli pastacılık ürünleri geliyor! BİM 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta çeşit çeşit pastacılık ürünleri indirimli fiyatlarıyla BİM market raflarında yerini alacak.

Kırtasiye ürünleri kapış kapış! Daha ucuzu yok! İşte en ekonomik üç adresin 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Zincir marketler, okulların açılmasına yakın uygun fiyatlı kırtasiye ürünlerinin kataloğunu yayımlandı. İşte, birçok kırtasiye malzemesinde büyük fırsatlar sunan  A101, ŞOK ve BİM'in 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

En ucuz kırtasiye ürünleri burada! Okullar açılmadan mutlaka uğrayın… A101 8 Eylül fiyat listesi..

A101 marketler her hafta yeni ürünlerin yer aldığı aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınlarken bu hafta da kırtasiye ürünlerine özel bir katalog yayınladı.

Okulların açılmasına son 1 hafta kala herkes Şok’a! Şok kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

ŞOK Market'in 17 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK kataloğunda bu hafta kırtasiye ürünleri var. Peki, ŞOK Markette hangi okul ürünleri ne kadara satılacak? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Öğrencilerin ilk durağı Hakmar Market oldu! 31 Ağustos 2022 Hakmar kırtasiye ürünleri fiyat listesi….

Hakmar Market'in 1 Eylül Perşembe aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Hakmar, bu perşembe günü paylaşılan aktüel ürünler kataloğunda öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Peki, Hakmar kataloğunda satışa sunulacak kırtasiye ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi..

A101'e ucuz kırtasiye ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu açıklandı! 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda kırtaiye ürünleri dikkat çekti. Peki, A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi...

Hakmar indirimli kırtasiye ürünleri 2022! Hakmar kırtasiye ürünleri 1 Eylül’de raflarda!

Hakmar’da tüm kırtasiye ürünlerinde görülmemiş indirimler var! İndirimli kırtasiye ürünlerine nereden ulaşabileceklerini düşünenler bu habere baksın. İşte 1 Eylül 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

A101, ŞOK,BİM, Carrefoursa’da tüm kırtasiye ürünlerinde görülmemiş indirimler var! İndirimli kırtasiye ürünlerine nereden ulaşabileceklerini düşünenler bu habere baksın. İşte 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Kırtasiye ürünleri 1 Eylül kataloğunda! İşte 1 Eylül A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda kırtasiye ürünleri yer alıyor. İşte 1 Eylül Perşembe A101 ürün kataloğu!

Fatih Kıral ürünleri Haberi

Fatih Kıral ürünleri

En mutlu gününüzde kitabınız elinizden düşmüyorsa, kendinizi yalnız hissettiğinizde en yakınınız başucu kitabınız oluyorsa size güzel bir haberimiz var! Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor.  


Çocukluğumuzdan beri kitap okumanın güzel bir alışkanlık olduğu öğretilir çünkü kitaplar aydınlığa doğru yapılan yolculukta en büyük yardımcıdır. Fatih Kıral Mobilya da ünlü Amerikalı tasarımcı Barbara Barry’nin eşsiz koleksiyonuyla kitapseverlere destek oluyor. Başta Amerika olmak üzere Avrupa ve Asya’da aldığı birçok ödülle adından söz ettiren Barbara Barry’nin koleksiyonunda yer alan farklı tasarımlardaki kitaplıklar evinize şıklık ve farklılık katıyor. 



Barbara Barry markalı ürünleri  yakından tanımak istiyorsanız size en yakın Fatih Kıral Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.