19 / 04 / 2024

Fatih otopark inşaatı

Fatih otopark inşaatı

İstanbul gibi dünyanın gözbebeği kadim şehir olan Fatih'te modern yapı yükselmeye başladı. Süleymaniye, Şehzadebaşı ve Vezneciler’in merkezinde tarihî ahşap eski evleri kapatan yapının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Fatih otopark inşaatı Haberi

Fatih otopark inşaatı

İstanbul’un Marmara denizine komsu ilçelerinden olan     Fatih'te yüksek katlı binalar kadar, tarihi dolusuyla ünlü semtlerine yapılan yeni yapılar da ‘uyumsuz’ görüntüleriyle kent sakinlerinin tepkilerine neden oldu.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul’un ortasında, Suriçi Fatih’te; Süleymaniye, Şehzadebaşı ve Vezneciler’in merkezinde tarihî ahşap eski evleri kapatan bir yeni bir yapı inşa ediliyor. Fatih Şehzadebaşı’nda İstanbul Üniversitesi’nin inşa ettiği yapının otopark olacağı ya da Biyoloji Fakültesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor.

Bölgede yükselen inşaat tarihin yeterince korunamadığı gerçeğini ortaya kordu. Tarihi cami ve mekânların ortasında yükselen bina için Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan henüz bir açıklama gelmedi.