23 / 04 / 2024

fatih tekke türk isveç ilk okulu kütüphane açılış

fatih tekke türk isveç ilk okulu kütüphane açılış

Eski milli futbolcu Fatih Tekke kendi adını taşıyan kütüphanenin açılışına katıldı...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

18 ülkede 329 Türk mimari eseri kiliseye çevrildi!

Osmanlı İmparatorluğu'nun hakim olduğu topraklardaki Türk mimari eserlerini ülke ülke gezerek araştırmalar yapan Yüksek Mimar Mehmet Emin Yılmaz, 18 ülkede cami, mescit, tekke, türbe gibi 329 Türk mimari eserinin kiliseye dönüştürdüğünü tespit etti.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ola Y.I. Jawadah tarafından kuruldu.

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Alkader Watar ve Bakri Mlayes ortaklığında kuruldu. 

Fatih Ayvansaray Türk Mahallesi'ndeki 15 bina yenilendi!

Fatih Belediyesi tarafından Osmanlı-Türk mimarisinin önemli örneklerinin bulunduğu yaklaşık 20 bin metrekarelik alanı kapsayan Ayvansaray Türk Mahallesi'ndeki tescilli 15 bina, tarihi dokusu korunarak yenilendi.

1993 yılında Anemas Zindanları Türk turizmine kazandırılacakmış!

1993 yılında Fatih Belediyesi, Edirnekapı ile Haliç arasında Eğrikapı'daki Blakhernai Sarayı'nın bir parçası olan, tarihi surlara bitişik Anemas Zindanları'nı 1.5 milyar lira harcayarak Türk turizmine kazandıracakmış.

Türk Dünyası Tekke Objeleri sergisi Roma'da açıldı!

TİKA’nın desteğiyle İstanbul merkezli Yeni Doğu Vakfı girişimiyle hayata geçirilen “ Türk Dünyası Tekke Objeleri ” adlı sergi, Roma La Cinque Lune ’de açıldı.

Fatih Tekke kendi adını taşıyan kütüphaneyi açtı!

Eski milli futbolcu Fatih Tekke kendi adını taşıyan kütüphanenin açılışına katıldı...

fatih tekke türk isveç ilk okulu kütüphane açılış Haberi

fatih tekke türk isveç ilk okulu kütüphane açılış
Trabzonspor Sportif Direktörü Fatih Tekke, İstanbul Esenler Türk-İsveç Kardeşlik İlk ve Orta Okulu'nda kendi adını taşıyan kütüphanenin açılışını yaptı. Açılışa Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da...