23 / 04 / 2024

fatih yurt

fatih yurt

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı ( TÜRGEV ), Fatih'te kanunlara uygun olarak tahsis edilen yurt nedeniyle vakıflarının büyük bir karalama kampanyasına maruz kaldığını açıkladı...

Yurt diye inşa edilen evler el altından mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında müteahhitler inşa ettikleri yurt diye inşa ettikleri evleri el altından satmaya çalıştıklarını kaleme aldı.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Thodex'in sahibi Fatih Özer kaçışı planlamış! Detaylar belli oldu!

Thodex'in sistemlerini kapatıp 20 Nisan'da yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı...

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Emniyet açıkladı! Fatih Özer'in yakalanması an meselesi!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına kaçmasıyla ilgili başladığı serüvende sona geliniyor. Emniyet Özer'in yakalanmasının an meselesi olduğunu ifade etti. 

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer nasıl kaçtı?

Yaklaşık 400 bin kişiyi dolandırarak yurtdışına kaçtığı iddia edilen Fatih Özer'in yurt dışına nasıl kaçtığı merak konusu oldu. Peki Özer, yurt dışına nasıl kaçtı. İşte detaylar...

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Petek tarafından kuruldu. 

Serveri Yurt ve Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serveri Yurt ve Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selma Akçaoğlu ve Mohammad Fayaz Sarwary ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Fatih, M.Gurani Mahallesi'nde kuruldu.

Zekeriya Öz Fatih Belediyesi'ne imar işlerine aracı mı oluyordu?

Zekeriya Öz, Dubai tatili, Fatih Belediyesinde imar işlerinde aracı olması, yurt dışında bulunduğu dönemde kendisini işe başlayıp ayrılmış göstermesi" nedenleriyle daha önce meslekten ihraç edildi.

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Özkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Mehmet Murat Sokak' ta kuruldu.

Fatih Belediyesi iddialara yanıt verecek mi?

Yurt Gazetesi köşe yazarı Veysi Şahin bugün köşesinde " Fatih Belediyesi neden susuyor? " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Fatih Belediyesi neden susuyor? " başlıklı yazının devamı...

fatih yurt Haberi

fatih yurt

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetimi, usulsüz tahsis iddialarına karşı internet sitesinden açıklama yaptı. Fatih Belediyesi'ne ait Mevlanakapı'da yer alan taşınmazın yükseköğrenim kız öğrenci yurdu olarak işletilmesi amacıyla TÜRGEV'e tahsisisin kanuna uygun olarak Belediye Meclisi kararıyla yapıldığının belirtildiği açıklamada, şöyle denildi: "Milli Eğitim Vakfı'na (MEV) ait Şehzadebaşı'ndaki bir taşınmazın, Vakfımız tarafından baskı ile satın alınmak istendiği tamamen asılsız ve çirkin bir iddia. Bir kısım özel şirketlerin TÜRGEV'e inşaat ve onarımlarda bedelsiz iş yaptığı iddiaları da maksatlı ve karalamaya yönelik. Vakfımız, sahip olduğu binaların çoğunu, bedeli mukabilinde yaptırmıştır. Yapılan tüm bağış ve yardımların, vakıf tüzel kişiliğine ait olduğu da bilinmelidir. Bu gerçeği çarpıtmak, altında başka şeyler aramak, esasen Milletimizin hayırseverlik duygularına yapılan haksız bir saldırıdır." 


TAHSİS KANUNA UYGUN 

Açıklamada vakfın...