18 / 04 / 2024

Fatma Berrin Takavcı kiptaş

Fatma Berrin Takavcı kiptaş

Eylül 2019 itibari ile KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri olan Fatma Berrin Takavcı kimdir? Fatma Berrin Takavcı daha önce hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı?

Fatma Berrin Takavcı kimdir?

Eylül 2019 itibari ile KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri olan Fatma Berrin Takavcı kimdir? Fatma Berrin Takavcı daha önce hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı?

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Fatma Berrin Takavcı kiptaş Haberi

Fatma Berrin Takavcı kiptaş

Fatma Berrin Takavcı kimdir?

Fatma Berrin Takavcı 1978'de Mersin’de dünyaya geldi.

2000'de Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Fatma Berrin Takavcı, 2016'da Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi konusunda yüksek lisansını tamamladı.

Yapı Denetçisi olan Fatma Berrin Takavcı, TMMOB Makina Mühendisliği Odası'ndan kendi alanında (TS825, Mekanik Tesisat, Havalandırma, Yangın, Asansör gibi) yetki belgelerine sahip olup, aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı.

Fatma Berrin Takavcı 15 yıldır inşaat sektöründe çalıştı. Takavcı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) hizmet veren firmada Saha Mühendisliği, Kontrol Amirliği ve Proje Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 

Takavcı, konut, hastane, okul, yurt vb. birçok projede ihale, projelendirme, uygulama, hakediş ve kabul gibi işin tüm aşamalarında bulundu.

Fatma Berrin Takavcı, Eylül 2019 itibari ile Genel Müdür Müşaviri olarak KİPTAŞ’ ta göreve...