26 / 04 / 2024

Fatma Gönüldaş

Fatma Gönüldaş

FFR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gönüldaş, Mehmet Fatih Umut ve Refik Yalın tarafından 10 bin 200 TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu

Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

Ekim ayının gelmesi ile emekliler 100. yılda verileceği belirtilen ikramiyelerin hangi gün, ne kadar verileceğini araştırıyor. Peki 29 Ekim'de emekli ikramiyeleri verilecek mi? Kimlere, ne kadar verilecek? İşte detaylar...

Ödemezseniz haciz gelebilir! MTV’de son 4 gün, kaçırmayın!

Aracı olanların yılda iki kez ödediği MTV Vergisi’nin ilk taksit ödemesinde süre dolmak üzere. Taksit ödemesi en geç 31 Ocak Salı günü  ödenmediği takdirde, ceza ile karşı karşıya kalmak söz konusu.

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!

Euro kuru üzerinde etkili olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için, yeni yılda toplamda 8 toplantı gerçekleştireceğini peş peşe açıkladı. İlk karara 30 gün kalırken, euronun rotası belli olmaya başladı. Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

Ruto İnşaat'ın acı günü! Fatma Diker vefat etti!

Ruto İnşaat'ın Onursal Başkanı Cemal Diker'in 75 yıllık eşi Fatma Diker 7 Mayıs Cumartesi günü vefat etti. Fatma Diker'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çengelköy Mezarlığı'ndaki Kerem Aydınlar Camii'nden defnedilecek.

Fatma Güldemet Sarı: Sur'a konut da yapılacak otel de!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakam Fatma Güldemet Sarı, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, terörün yakıp yıktığı il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kira gelir vergisi 1. taksiti için son 4 gün!

Taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden kimseler, vergi mükellefi oluyor. Vergi gelirin elde edildiği seneyi takip eden yılda ödeniyor. 2016 yılı kira gelir vergisi 1. taksiti için son 4 gün kaldı..

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Fatma Güldemet Sarı, Esenler Kentsel Dönüşüm Konutları'nı inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı, Esenler'e Kentsel Dönüşüm Konutları'nı incelemeye geliyor. Bakan Sarı 10 Mart'ta Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yerinde inceleyecek.

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tahir Tellioğlu: Fatma Güldemet Sarı, Adana için büyük şans!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün bölge ekonomisi için önemli olduğunu belirtti, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Adana için şans" dedi

Fatma Gönüldaş Haberi

Fatma Gönüldaş

FFR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gönüldaş, Mehmet Fatih Umut ve Refik Yalın tarafından 10 bin 200 TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


FFR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


FFR İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi, Ulucanlar Sokak,...