19 / 04 / 2024

Fatma Şahin kentsel dönüşüm

Fatma Şahin kentsel dönüşüm

Gaziantep’te toplu açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fatma Şahin’in başkan olmasının şehir için bir kazanç olduğunu söyledi.

Fatma Şahin: Kentsel dönüşümün üzerine gitmeliyiz!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı koordinasyonunda "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Sosyal İstikrarın Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlara yönelik projelerin tartışıldığı çalıştay düzenlendi.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Kentsel dönüşüm nasıl uygulanmalı?

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. İlhan Osmanşahin, kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Osmanşahin, kentsel dönüşümün devlet eliyle, belirli kurallar çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Gaziantep'te bin 727 bina dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Şahin, 58 hektar alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Fatma Şahin kentsel dönüşüm Haberi

Fatma Şahin kentsel dönüşüm

Gaziantep’te toplu açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fatma Şahin’in başkan olmasının şehir için bir kazanç olduğunu söyledi.


Kentsel dönüşüm alanlarını incelemek için Gaziantep'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. AK Parti'nin belediyelere ve yerel yönetimlere verdiği önemi, bakanlık yapmış isimlerin Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına getirerek gösterdiğini vurgulayan Özhaseki, Fatma Şahin'in Gaziantep için bir şans olduğunu söyledi


"ÇÖZÜM MAKAMIYIZ"

Ankara'da oturarak Türkiye'nin idare edilmeyeceğini söyleyen Özhaseki, "Kentsel dönüşümle ilgili partimizin attığı adımlarda bizim de çok hızlı davranmamız icap ediyor. Bakanlıkta, Ankara'da oturarak kendi koltuğumuzda Türkiye'yi idare edemeyiz. Buna karar verdik. Ve gittiğimiz illerde o ilin, o ilçelerdeki sıkıntıların çözümü noktasında formüller üretmemiz icap ediyor. Biz ağıt, şikayet makamında değiliz, çözüm...