19 / 04 / 2024

Fatma Tülin Beyaz

Fatma Tülin Beyaz

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Beyaz Kentsel Dönüşüm Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kentsel Dönüşüm Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Şubat'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Akpınar Sokak'ta kuruldu.

Kredi kartı olanlar dikkat! TÜRKBESD'ten kredi kartı uyarısı geldi! 

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği, kredi kartlarına gelecek olası bir düzenlemeyle ilgili  değerlendirmede bulundu. Kredi kartı olanlar dikkat, taksitler azaltılacak mı?

CarrefourSA 22-29 Şubat 2024 Aktüel Kataloğunu yayımladı! Bebek bezi, deterjan ve temizlik ürünlerinde indirim!

CarrefourSA 22-29 Şubat güncel ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu internet üzerinden yayımlandı. CarrefourSA'da birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. Kağıt havludan, beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerde fırsat sizleri bekliyor.

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Süt ve beyaz et üretiminde kritik gelişme! Son veriler herkesi korkuttu!

TÜİK verilerine göre, ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, ocak ayında 2022 yılının ocak ayına göre yüzde 4,4 oranında arttı. Tavuk eti üretimi ise ocak ayında yüzde 4,6 azalarak 191 bin 807 tona geriledi.

Bu perşembe Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart'ta tanıtılacak teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar pek çok ürün var. Bu perşembe A101'e Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

Beyaz eşya sektörü senenin 9 ayında ihracatını korudu

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği’nin (TÜRKBESD) açıklamış olduğu verilerine göre, 2022 yılının dokuz ayında altı ana ürün grubunda ihracat, bir önceki senenin aynı dönemine paralel seyrederken, iç satışlar ise yüzde 5 azaldı. İşte detaylar…

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Fatma Tülin Beyaz Haberi

Fatma Tülin Beyaz

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü  zemin ve yapı malzemelerine ilişkin deneylerin yapılması amacıyla yurt içinde ve yurt dışında laboratuvarlar Laboratuvarlara bağlı şube, numune toplama merkezleri açmak, zemin yapı, zemin ve yapı malzemelerine ilişkin numuneler almak, deneyler yapmak yapılan deneylere ait raporları hazırlamak, ilgili kişi ve kuruluşlara sunmak. Kurulan zemin yapı, zemin ve yapı malzemeleri laboratuvar ve şubelerinin numune toplama merkezlerinin akredite edilmesini sağlamak, yurt içi ve yurt dışındaki yetkili kurumlardan, bakanlıklardan izin almak yapılan deneylerin ve hazırlanan raporların ilgili kurumlara kabul edilebilir olması için onay almak alınan onay doğrultusunda...