24 / 04 / 2024

fatsa işkur binası

fatsa işkur binası

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

İŞKUR şehir hastanelerine çok sayıda personel alımı yapacak! İlanları görenlerin aklı başından gitti!

İŞKUR Türkiye’nin farklı şehirlerindeki şehir hastanelerine personel alımı yapacağını duyurdu. Birçok alanda yapılacak personel alımları için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

İş arayanlara peş peşe müjde! İŞKUR 81 ilde 163 bin 700 personel alacak! Hemen başvurun!

İŞKUR tarafından mart ayı için iş ilanları kapsamında güncelleme geldi. İŞKUR aracılığıyla 96 bin 200 işçi aranırken, iki bakanlık da 67 bin 500 personel alımı yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda toplamda 163 bin 700 personel alınacağı öğrenildi.

İŞKUR rekor sayıda güvenlik görevlisi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, iş arayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İŞKUR üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alım gerçekleştirileceği duyuruldu.

Mart ayında iş bulamayan kalmayacak! İŞKUR 12 bin TL ile personel alınacak! İşte detaylar!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip ediyor. Mart ayı iş ilanları yayımlandı. İşte detaylar!

İŞKUR duyurdu! 18 bin 130 memur alınacak! KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar hemen bakın!

İŞKUR iş ilanları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar için İŞKUR üzerinden memur alımları başladı. 18 bin 130 memur alınacak! Hemen bakın...

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen binlerce aday güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Hem kamu hem de özel şirketler İŞKUR aracığıyla ilan açarak istihdam sağlıyorlar. En az ilkokul mezunu 3.110 temizlik işçisi alımına ilişkin detaylar araştırılıyor.

İŞKUR'dan gençlere müjde! Hemen başvuran 5 bin 529 TL ödeme alacak!

İşsiz gençlere meslek edindirme kursları açan İşkur'dan gençler harçlık ödemesi geldi. Eğitim alırken kurslardan para kazanan gençler için bir güzel haber daha duyuruldu. Kayıtlı gençler aylık 5 bin 529 TL alacak.

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

İŞKUR, işbaşı eğitim programları ile işverenlere işgücü ihtiyaçlarına uygun çalışanları ücretsiz olarak bulma fırsatı sunmaktadır. İŞKUR'un işbaşı eğitim programına katılan çalışanlara günlük 327 TL ödeme yapılacak. İşte, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları başvuru sayfası...

İŞKUR'dan KPSS'siz personel alımı başladı l! Tam 32 şehirde personel alımları yapılacak, işte kadrolar

İŞKUR KPSS şartı olmadan personel alımı duyurusu yaptı. Herhangi bir sınav şartı olmadan işe girebilecekler. 9.995 TL maaş ile işe başlayacağı duyurusu büyük ses getirdi. İşte detaylar…

fatsa işkur binası Haberi

fatsa işkur binası

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor. Söz konusu acil hizmet binasıyla alakalı AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar,  gazetemize verdiği özel açıklamasında, “Fatsa İŞKUR'umuzun yeni bina yapımı için proje ihale hazırlığı öncesinde tüm işlemlerde son aşamaya gelindi” dedi.


Ordu’nun Fatsa İlçesine yapılacak olan İŞKUR Yeni Hizmet Binası hakkında AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar, “Fatsa’ya yapılacak olan İŞKUR yeni hizmet binasının yeri için yine Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ilçemizde faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumunun bulunduğu 6 bin m² 'lik arsanın 1/3'ini yani yaklaşık 2 bin m² 'lik kısmının Çalışma ve...