29 / 03 / 2024

Fawaz Al Issa kimdir

Fawaz Al Issa kimdir

Türk bölgelerinde ortaya çıkan gayrimenkul yatırım fırsatları üzerine uzmanlaşmış bir yatırım firması olan Turkapital Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Fawaz Al Issa gayrimenkul sektörünün en çok merak edilenlerini cevaplıyor.

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hussein ve Fawaz Al Hajj Al Hajj ortaklığında kuruldu.

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile H. Raed Hasan tarafından kuruldu.

Koruyucu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koruyucu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Fawaz Al Achraf tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, A.Kahveci Bulvarı, Kristal Şehir Sitesi'nde kuruldu.

Fawaz Al Issa, Türkiye gayrimenkul sektörünün merak edilenlerini cevaplıyor!

Türk bölgelerinde ortaya çıkan gayrimenkul yatırım fırsatları üzerine uzmanlaşmış bir yatırım firması olan Turkapital Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Fawaz Al Issa gayrimenkul sektörünün en çok merak edilenlerini cevaplıyor.

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Fawaz Al Issa kimdir Haberi

Fawaz Al Issa kimdir

Türk gayrimenkulü dünya piyasasının gözdeleri arasında yer alıyor mu? Neden?

Türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında en kuvvetli büyüme sinyalleri veren ülkelerden biri. Türkiye’nin pazar temellerini oluşturan etkenler gerçekten kuvvetli. Türkiye’nin nüfusu senelik %1’lik oranda büyümeye devam etmekte. Gelir oranlarında artış var ve bu artışın önümüzdeki 5 sene süresince katlanarak yükselmesi bekleniyor. Türkiye’nin ekonomisi geçtiğimiz 10 yılda yıllık %4-5 oranında büyüdü ve piyasalar bu büyümenin önümüzdeki yıllarda %3-4 oranında seyretmesini bekliyor. Türk pazarını destekleyen bu kuvvetli elementler ülkeyi dünya piyasasının gözdeleri arasında tutmaya devam ediyor. Buna ek olarak, Türkiye Avrupa ve Orta Doğu’yla arasındaki vazgeçilmez ilişki ve fiziksel yakınlığından faydalanarak gayrimenkul sektörüne yabancı yatırımı çekmeye de devam ediyor.


Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü alt pazarları hangileridir?

Konut ve lojistik pazarları, bunlar Türkiye gayrimenkul...