19 / 04 / 2024

Fawaz Najjar

Fawaz Najjar

Fana Denizcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Temel, Fawaz Najjar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Alnajjar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnajjar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Hassan Najjar tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amın El Najjar, Francisco Jose Carvalho Ramalheıra ve Enova Facılıtıes Management Sevices L.L.C ortaklığında kuruldu.

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hussein ve Fawaz Al Hajj Al Hajj ortaklığında kuruldu.

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

DN Designs Dekorasyon İnşaat Emlak İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

DN Designs Dekorasyon İnşaat Emlak İthalat ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Dana El Najjar tarafından kuruldu.

Kunuz İstanbul Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Kunuz İstanbul Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Şişli'de1 milyon TL sermaye bedeli ile Fawaz Daoud ve Yüksel Tekin ortaklığında kuruldu. 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

Yıldızlı Ticaret ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yıldızlı Ticaret ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

Alnajjar Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnajjar Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Moussa Najjar tarafından kuruldu. 

Balcony Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcony Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Hazem Al Najjar tarafından kuruldu. 

Fawaz Najjar Haberi

Fawaz Najjar

Fana Denizcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Temel, Fawaz Najjar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Fana Denizcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)- Denizcilik ve gemi endüstrisindekullanılan her türlü donatım ve diğer teknik malzemenin ithalatını, ihracatını imalatını ve dâhili ticaretini yapmak. Yerli ve yabancı bilumum firmalarla beynelmilel nakliyat konularında anlaşma yapmak, işbirliği tesis etmek, acentelik alıp vermek, bunlara ilişkin sözleşme ve akit yapmak. 2)- Kabotaj kanunu ve TTK hükümlerine uygun olmak koşuluyla deniz ve karar araçlarıyla uluslararası sularda ve Türk karasularında yolcu ve yük taşıması yapma. Bu amaca uygun olarak her türlü deniz kara aracı ve sair araçları yerli ve uluslar arası pazardan satın almak, ithal etmek, yabancı veya Türk...