18 / 04 / 2024

Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimi

Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi başladı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı. Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Konut satışında yeni dönem! Göç İdaresi Başkanlığı kısıtlama getirdi: Tutar 2,5 kat arttı

Göç İdaresi Başkanlığı, vatandaşlık almak isteyen yabancılar için konut satışı alt sınırını 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltmişti. Yabancılara yönelik konut satışı Eylül ayında yüzde 42 oranında azalırken, aynı kurum yabancılara ikamet amaçlı konut satışı alt limitini de 75 bin dolardan 200 b

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Kamuya giremeyen kalmayacak! Belediye Başkanlığı personel alımı yapacak! Aman bu tarihlere dikkat

Çüngüş Belediye Başkanlığı’ndan istihdam sağlamak amacı ile bir iş fırsatı çıktı. Başkanlık, cazip şartlar ile personel alımı sağlayacak. İşte detaylar…

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimi Haberi

Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimi

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre pan kurulu üyeleriyle sohbet etti.


Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra 21 numaralı sandığa gelerek oyunu kullanan Yıldırım, burada kısa bir açıklama yaptı.


Türkiye'de yapılacak 7 Haziran genel seçimlerine vurgu yapan sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini...