29 / 03 / 2024

Fer Yapı ve Boyner Holding

Fer Yapı ve Boyner Holding

Fer Yapı ve Boyner Holding tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de hayata geçirilen İstwest projesinde konut teslimleri başladı. 1 oda 1 salon daireler 394 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler 1 yıl sonra!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projede toplam 213 daire ve 144 home ofis yer alıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunan Fer Yapı Mai Residence'ta 1. blok hemen teslim ediliyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ara ödemesiz, 0 peşinatla!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 330 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı Mai Residance 2'nci blok teslimi Eylül 2015'te!

Fer Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Fer Yapı ve Boyner Holding Haberi

Fer Yapı ve Boyner Holding


İstwest projesi İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de konumlanıyor. Fer Yapı ve Boyner Holding güvencesiyle inşa edilen İstwest Bahçelievler'de konut teslimleri başladı.




7 blok şeklinde tasarlanan Bahçelievler İstwest projesinde toplam 988 konut yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Konut fiyatlarının 256 bin TL'den başladığı İstwest Bahçelievler Konutları'nda dairelerin alan büyüklükleri 37 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


İstwest Bahçelievler'de daire fiyatları;

stüdyo daireler 256...