19 / 04 / 2024

Feridun Pirloren inşaat sektörü

Feridun Pirloren inşaat sektörü

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk müteahhitlerini İran'daki inşaat projelerine yatırım yapmaya davet etti

İran'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk inşaat şirketlerini İran'a yatırım yapmaya davet etti. İran'daki inşaat projelerinde Türk müteahhitleri imzası olacak.

Bursa'da inşaat izinlerinin değer artışı yüzde 65,6 oranında!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki gelişmeleri ve Bursa'daki yapı sektörünü değerlendirdi. İşte o yazı...

Altındağ Belediyesi mahalle camilerinin inşaatı sürüyor!

Altındağ Belediyesi’nin Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yaptığı camilerin inşaatı hızla devam ediyor. Altındağ Belediyesi, ilçeye şu ana kadar 8 mahalle camisi inşa etti.

Beklemek inşaat sektöründe fayda sağlamaz!

Olay Bursa Gazetesi'nin yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü yazısında inşaat sektöründe bekleme yapılmaması gerektiğine yer verdi. İşte Feridun Eyüpoğlu'nun o yazısı...

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

Ekonomideki belirsizlik inşaat sektörünü etkiliyor!

Olay Bursa Gazetesi ekonomi yazarlarından Feridun Eyüpoğlu ekonomideki belirsizliğin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini anlattı. İşte, Feridun Eyüpoğlu'nun köşe yazısı...

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Feridun çelik Mahallesinde bulunan, taşınmaz üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.  

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Feridun Pirloren inşaat sektörü Haberi

Feridun Pirloren inşaat sektörü

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, İran'ın Türk şirketlerine çeşitli inşaat projelerini sunmaya hazır olduğunu söyleyerek, Türk müteahhitlerini İran'daki inşaat projelerine yatırım yapmaya davet etti.

Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yapan Pirloren, "İşbirliği yaptığımız Türk inşaat şirketlerini bir kez daha İran'da faaliyet göstermeleri için davet ediyoruz." diye konuştu.

Türk inşaat firmalarının sahip olduğu tecrübeye de değinen Pirloren, son sekiz senede Türk inşaat şirketleriyle iyi ilişkiler geliştirdiklerini ve bu şirketlerin İran'daki birçok inşaat projesini hayata geçirdiğini söyledi.

Pirloren, "7 yıl önce 20 bin konutun inşaatı için Türk şirketleriyle anlaşma yaptık. Bu proje ile ilk defa kısa süre içinde kaliteli binalar yapılarak halkın kullanımına sunuldu. Söz konusu bina sakinleri bu yapılardan oldukça memnun." dedi.

Bazı Türk inşaat şirketleriyle...