18 / 04 / 2024

Feriköy Kent Parkı son durum

Feriköy Kent Parkı son durum

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Feriköy Kent Parkı son durum Haberi

Feriköy Kent Parkı son durum

Yaklaşık 20 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek Feriköy Kent Parkı için çalışmalar başladı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Feriköy'de yaklaşık 20 bin metrekarelik alan üzerinde yeni bir kent parkı yapımına hazırlanıyor. 
 

Bir süre önce boşaltılan İSKİ Beyoğlu Şube Müdürlüğü ve Su Sayaçları Muayene İstasyonu'nun bulunduğu, semt sakinlerinin bir zamanlar sözleşme yapmaya ve su faturalarını ödemeye geldiği İSKİ'ye ait binalarda birkaç hafta içerisinde yıkım çalışmaları başlayacak.

KONSER VE ÇOCUK OYUN ALANLARI YAPILACAK

Park alanı içinde yer alan 10 bin metrekarelik alana çim ekilecek. Parkın içerisinde yürüyüş parkurları, havuzlar ve sosyal tesis de yer alacak. Bin metrekarelik alan da ve konser ve etkinlik alanı olarak kullanılacak. Parkta çocuklar için tamamı ahşap malzemeden üretilen çocuk oyun alanları...