24 / 04 / 2024

ferizli osb inşaatı son durum

ferizli osb inşaatı son durum

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ ı ziyaret etti...

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

ferizli osb inşaatı son durum Haberi

ferizli osb inşaatı son durum


SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret etti. Hızla devam eden OSB çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kösemusul, “Ferizli bizim gözbebeğimiz. Ferizli’de gelecek var. Ferizli ilçemiz kısa bir sürede inşallah Sakarya’da sanayinin lokomotifi olacak” dedi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Mahmut Kösemusul daha sonra Ferizli’de hızla devam eden OSB çalışmalarını inceledi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin vizyonunu çizen öncü kuruluşlardan olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak şehrimizin daha da gelişmesi için projeler oluşturuyor ve hayata geçiriyoruz. Kümelenmeye...