29 / 03 / 2024

ferko inşaat ferko signature nerede

ferko inşaat ferko signature nerede

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgileri kapsamında proje Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature satış fiyatları!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. İşte Ferko İnşaat Ferko Signature satış fiyatları...

Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0212 268 11 44.

Ferko İnşaat Ferko Signature nerede?

Ferko İnşaat Ferko Signature nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 200 liradan başlıyor...

Levent Ferko Signature ödemeleri!

Levent Ferko Signature ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre Maslak'a ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede konumlanıyor...

Levent Ferko Signature ne zaman teslim?

Levent Ferko Signature ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Levent Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature ödeme planı!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 7 bin 500 dolardan başladığı Ferko İnşaat Ferko Signature ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan bloklardan bir tanesi yalnızca kiralanacak...

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko İnşaat'tan 22,5 milyon dolar yatırım!

Ferko inşaat, Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22,5 milyon dolarlık yatırım yapacak. Hedef kış sporu sevelerin Ilgaz'daki yeni adresi olmak...

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefleniyor.

Ferko İnşaat Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor!

Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015'te tamamlaması planlanıyor.Ilgaz Dağı'nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi.

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması planlanıyor.

Ferko İnşaat Signature projesini tanıttı!

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede yer alıyor.

Ferko İnşaat Levent ofis projesi lansmanı 21 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan FERKO İnşaat’ın Levent’teki yeni ofis projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Edition Otel’ de gerçekleştirilecek...

Lobby İletişim Ferko İnşaat ile anlaştı!

1990 yılından bu yana inşaat ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren FERKO İnşaat, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da çok sayıda büyük projeye imza attı.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ferko inşaat ferko signature nerede Haberi

ferko inşaat ferko signature nerede

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarasının 0212 268 11 44 olarak belirlendi.


Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan projede ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor.


Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgisi kapsamında proje metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre ve Maslak'a 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Telefon: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Tülay...