18 / 04 / 2024

ferko inşaat yatırım planları

ferko inşaat yatırım planları

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedel ile Müzeyyen Aslan tarafından kuruldu.

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çoban tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sarwar Khan tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaaslan tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

ferko inşaat yatırım planları Haberi

ferko inşaat yatırım planları

Ferko, gayrimenkul sektörünün güçlü şirketlerinden biri. Şirket 25 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışında önemli işlere imza atıyor. 2016’yı 300 milyon dolar ciroyla kapattıklarını söyleyen Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Meriçten, "Ulusal ve uluslararası platformlarda yer alarak varlığımızı geleceğe taşımayı hedefliyoruz” diyor.
 
Capital Dergisi'nde yer alan habere göre Ferko, 25 yılı aşkın süredir gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Modern tasarım anlayışı ve kaliteli üretimle lüks projeler hayata geçiren şirket, sektöre nitelikli projeler kazandırıyor. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, dünyanın önde gelen markalarıyla yaptıkları işbirlikleriyle ülke ve sektör düzeyinde önemli adımlar attıklarına dikkat çekiyor. Tüm projelerinde alanının en iyileriyle çalışma prensipleri...