24 / 04 / 2024

Ferko İstanbul kentsel dönüşüm

Ferko İstanbul kentsel dönüşüm

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için yeni öneri! Milyonları ilgilendiriyor!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği'ne göre son 9 senede Türkiye'de riskli raporu alan 240 bin binanın 215 bini yıkımı gerçekleştirildi. 25 bin bina ve bu binalardaki 90 bine yakın bağımsız bölüm de suyu-elektriği kesik şekilde yıkılmadan bekletiliyor.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

2019 İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019 yılında ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşümümde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Mehmet Özhaseki'den  deprem açıklaması: Tedirginim!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki depremle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul, kentsel dönüşüm ve şehircilik gibi başlıklar yapılması gerekenleri anlatan Özhaseki, "Hükümetin bir bakanı olarak tedirginlik yaşıyorum" dedi. 

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

İnşaat sektörü bu yıl yüzleri güldürecek!

İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Peyzaj Mimarlık A.Ş.’nin CEO’su Korkut Özdemir, inşaat sektöründeki durgunluğun bu yıl içerisinde giderileceğini dile getirdi.

İşte İstanbul'un kentsel dönüşüm projeleri!

İstanbul kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyor. 19 ilçede 48 alanın riskli ilan edildiği bölgede inşaat firmaları boy gösteriyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm 2017'de ivme kazanacak!

İstanbul kentsel dönüşümle 2017’de değerine değer katacak. Son günlerde gündemden düşmeyen deprem konusu, belediyeleri hareketlendirdi.

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2017!

Bilindiği üzere kentsel dönüşümde kira yardımı bedelleri şehirden şehire farklılık gösteriyor. Peki, İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2017 ne kadar?

Ferko İstanbul kentsel dönüşüm Haberi

Ferko İstanbul kentsel dönüşüm

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Amerika, İngiltere dünya gayrimenkul sektörünün şampiyonlar ligi. New York'ta bir penthouse 40-50 milyon dolara satılıyor. İstanbul'da niye olmasın" diyor. Ve ekliyor: "Belli grupları ve bu paraları Türkiye'ye çekmek için bir ayağınızın yurtdışında olması şart. Biz de Ferko olarak bunu yapacağız. Londra ve New York'ta iki proje üzerinde çalışıyoruz." 


Levent Signature bitmek üzere.. .

Sırada yeni projeler var mı?

Evet Levent bittiği için şu anda Kağıthane'deki projemiz Ferko Line’a fokusuz. Oraya bölgenin ilk markalı oteli Sheraton’u getiriyoruz. Metro da geliyor. Gerek ulaşım imkanlarıyla gerek  yatırımlarıyla Kağıthane çok güzel gelişecek iyi bir bölge olacak. Onun dışında, 3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka...