19 / 04 / 2024

Fethi Şimşek gayrimenkul sektörü

Fethi Şimşek gayrimenkul sektörü

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Şimşek ve Secaattin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Mehmet Şimşek: Gayrimenkulde büyük imtiyazlar var!

Şimşek, "Vergilendirme sistemini değiştireceğiz. Bu portföy yönetim şirketleri çerçevesinde kaynak yönetimi potansiyelini artıracak. Başta gayrimenkul olmak üzere belli alanlarda büyük imtiyazlar, istisnalar var. " dedi.

Mehmet Şimşek: Emlak vergisinin düzenlemeye ihtiyacı var!

Bakan Şimşek, konut satışındaki gelir vergisine dair "Gayrimenkulü 5 yıl elde tutup sattığınızda vergisi yok. Bunun değişmesi gerekiyor" dedi.

Doğa DG İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa DG İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fethi Şimşek, Mustafa Ersagun Şimşek, Yusuf Gökmen ve Mehmet Lütfi tarafından 18 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Mehmet Şimşek, 2015 yılı bütçesini sundu!

2015 yılı bütçesinin sunumunu gerçekleştiren Maliye Bakanı Şimşek,2014 yılında Türkiye'de büyümenin en önemli kaynağının 2 puanlık katkı ile net ihracat olacağını tahmin etiklerini söyledi

Mehmet Şimşek: Türkiye ekonomisi yadsınamayacak büyüme oranına ulaştı!

Mehmet Şimşek, "Türkiye ekonomisi yadsınamayacak bir büyüme oranına ulaşmıştır" dedi. Şimşek, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı sundu.

Fethi Şimşek gayrimenkul sektörü Haberi

Fethi Şimşek gayrimenkul sektörü

KURUCUSU olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı. 2015 yılında sonunda Doa Yapı adlı bir şirket kuran Şimşek, yatırımlarına hız verdi. İlk olarak Ümraniye'de ofis projesi inşa edecek olan Şimşek, Kağıthane ve Okmeydam'nda da kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirecek. İstanbul'da Kurtköy, Ataşehir, Alemdağ, Zekeriyaköy'de "Doa" markasıyla proje geliştirmek için çalışmalar mı sürdüren Fethi Şimşek Bodrum ve İzmir'de de inşaat yapacak. Ağır sanayi, madencilik ve bilişim sektöründe , de faaliyet gösteren Doğa Grubu'nun gayrimenkul sektöründe kentsel dönüşüm projelerine ağnlık vereceği...