19 / 04 / 2024

Fethiye Kenan Evren Caddesi

Fethiye Kenan Evren Caddesi

Bağımsız meclis üyesi Aytekin Aras'ın, Kenan Evren Caddesi'nin isminin kaldırılıp başka bir isim verilmesi talebi de meclis gündeminde görüşüldü. Caddenin ismi, 20 üyenin oyuyla kaldırıldı.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu!

Yaklaşık 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu. Kışladaki yeni üniversite binaları TOKİ inşa edecek.

Fenerbahçe'den Kadıköy'e otel ve AVM projesi!

Bir süredir Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi arazisini isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü mutlu sona yaklaştı. Fenerbaçe 49 yıllığına kiralamak için yaptığı başvuruya olumlu cevap aldı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 18 yıl kullandığı 'Beyazev' adlı villası Şubat ayında satılmıştı. İşadamı Recep Ayhan tarafından satın alınan ev yıkıldı. Ayhan, yerine yeni villa inşa ediyor.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Fethiye Kenan Evren Caddesi Haberi

Fethiye Kenan Evren Caddesi


Fethiye Belediye Meclisi'nin aldığı kararla "Kenan Evren Caddesi"nin ismi değiştirildi.


Belediye Meclis Salonu'nda, Meclis Başkan Yardımcısı Nurkaya Gündoğdu başkanlığında toplanan mecliste gündemdeki maddeler görüşüldü.


Bağımsız meclis üyesi Aytekin Aras'ın, Kenan Evren Caddesi'nin isminin kaldırılıp başka bir isim verilmesi talebi de meclis gündeminde görüşüldü. Caddenin ismi, 20 üyenin oyuyla kaldırıldı.


AK Parti'li üye Selahattin Kayaman, ilçedeki cadde ve bulvarlarda siyasi büyüklerin hemen hemen tümünün isminin bulunduğunu, darbelere karşı çıkan Prof. Dr Necmettin Erbakan'ın isminin ise bulunmadığını belirterek, caddeye Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesini istedi.


CHP'li üye Veli Pabuşçu da caddenin isminin daha önce Mustafa Karaören Caddesi olduğunu bildirerek, aynı ismin yeniden verilmesini talep etti. MHP'li Nurkaya Gündoğdu ve bağımsız üye Nami Üreyen ise eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in isminin verilmesini teklif etti.


Yapılan oylamada, "Mustafa Karaören"...