20 / 04 / 2024

FETÖ üyelerinin evleri

FETÖ üyelerinin evleri

Kaynak Holding’in eski ortaklarının da aralarında olduğu 11 kişinin 1 milyar TL’lik şahsi mal varlığı tespit edildi.  Finans barolarının gayrimenkullerinin satışı gündemde.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

FETÖ üyelerinin 1 milyar TL'lik gayrimenkulleri satılacak!

Kaynak Holding’in eski ortaklarının da aralarında olduğu 11 kişinin 1 milyar TL’lik şahsi mal varlığı tespit edildi.  Finans barolarının gayrimenkullerinin satışı gündemde.

Yunanistan, üç FETÖ üyesini ülkeye almadı iddiası!

Yunan polisinin, Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin konaklaması için konut şebekesi kuracağı öne sürülen üç Türk asıllı ABD vatandaşının ülkeye almadıkları belirtildi. 

FETÖ'nün ABD'deki elebaşları lüks evlerde yaşıyor!

FETÖ'nün ABD'deki üst düzey mensupları, lüks evlerde sefa sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan firari FETÖ'cüler, satın almak veya kiralamak için değeri bir milyon lirayı aşan evleri tercih ediyor.

FETÖ'den İbrahim Tatlıses'e darbe!

FETÖ, İbrahim Tatlıses’in de başına bela oldu. Tatlıses’e uçamayan çürük jet satan örgüt üyelerinin, milyon dolarlık villayı da alacaklarına karşılık yok pahasına aldığı öne sürüldü

Yurtdışına gidenler için Maarif Evleri kurulacak!

Maarif Vakfı’nın Başkanı Birol Akgün, yurtdışına dil eğitimi için gidenlerin, FETÖ’nün ağına düşmemesi için konaklayacakları Maarif Evleri kuracaklarını söyledi.

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

5 milyon tapu işlemi durduruldu!

Tüm tapu müdürlüklerine gönderilen resmi yazıyla alım-satım işlemleri durduruldu. FETÖ üyelerinin mal varlıklarını satmasını önlemek için alınan tedbir kararı, işlemler tamamlanana kadar devam edecek.

Malatya'da tapu müdürlükleri mal kaçırmalara karşı alarmda!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ üyelerinin mal kaçırmalarını engellemek için ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da tedbir alındı.

Eyüp Sultan’daki Halit Paşa Konağı yıkıldı!

Darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin Eyüp Sultan’daki buluşma noktası olduğu ileri sürülen İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Koruma Kurulu'na aykırı olan Halit Paşa Konağı'nı yıkıldı.

Akıllı Kadınlar Kulübü üyelerinin evleri Ergo ile güvence altında!

Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri, Ev Sigortası Paketi kapsamında bundan böyle evlerini ve evdeki eşyalarını yangın ve su baskınına karşı hiçbir ek ücret ödemeden sigorta güvencesi altına alabilecek

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

FETÖ üyelerinin evleri Haberi

FETÖ üyelerinin evleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'deki ayaklarının mal varlıkları tespit edildi. 2015'te el konulan Kaynak Holding'in de ortakları arasında bulunduğu Çetin Hakkı Şaşmaz, Ali Akbulut, Behçet Akyar, Hamit Çiçek, İzzet Akyar, Mehmet Demircan, Mehmet Gözütok, Mehmet Sungur, Naci Tosun, Sait Keleş ve Selim Şenocak'ın yüzlerce arsa, apartman, dükkân ve ofisinin olduğu tespit edildi. Kayyumların incelediği gayrimenkullerin 350-400'ü bulduğu, değerinin de 1 milyar TL civarında olduğu açıklandı.

En çok gayrimenkul Çetin Hakkı Şaşmaz'da var

Zaman Gazetesi'nin imtiyaz sahipliğini yapan ve Bank Asya'nın ana hissedarlarından olan Ali Akbulut'un Malatya, İstanbul, Ankara, Çanakkale ve Tekirdağ'da toplam 11 gayrimenkulün olduğu belirtildi. Aker Eşarp'ın sahibi Behçet Akyar'ın İstanbul'da 7 gayrimenkulü, Kaynak Holding'in eski sahibi Çetin Hakkı Şaşmaz'ın da Ankara, İstanbul, Mersin'de şahsi kayyum atanan 302 adet taşınmazı...