26 / 04 / 2024

FETÖnün malikanesine el mi kondu

FETÖnün malikanesine el mi kondu

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

Ekim ayında Renault’un yenilenmiş ikinci el araç fırsatları

Ekim ayı itibariyle Renault, güncellenmiş ikinci el araç modellerini sunuyor. Bu modeller, 230 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Renault'un yanı sıra Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve diğer birçok markanın ikinci el araçları da mevcut.

Eylül'de ikinci el araç ilanları arttı! En çok Fiat modelleri ile 800 bin TL ve üzeri araçlar ilanda! 

Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin etkileri Eylül'de de görüldü. Eylül ayında ikinci el satılık araç ilanları arttı. İşte ayrıntılar...

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

A101’de Arzum el blender seti 649 TL’ye, Fairy bulaşık deterjanı 59 TL’ye, Kiwi masaüstü fan 169 TL’ye düştü!

A101, temmuz ayının ilk haftasının aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Arzum el blender seti 649 TL’ye, Fairy bulaşık deterjanı 59 TL’ye, Kiwi masaüstü fan 169 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz Perşembe...

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

İkinci el otomobilde şartlar değişti! Vatandaşlar bu modellere yöneldi

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay en çok satılan markalar açıkladı. İşte Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlediği verilere İkinci el otoda şubatta en çok satılan modeller...

ŞOK'tan kuyruk oluşturacak çılgın müjde! ŞOK 15 Şubat Çarşamba Kataloğu yayında! 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

ŞOK'tan son dakika müjdesi! Hemen buraya bakın, aktüel ürünler arasında yok yok! Peki, ŞOK Market'te diğer aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte ŞOK kataloğu 15-21 Şubat 2023 fiyat listesi...

 Gratis’te  Neutrogena Kış paketi 107 TL, Nıvea el kremi 60 TL'ye düştü! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kişisel bakım marketi Gratis’te yeni yılda indirim fırsatları devam ediyor. Çeşitli kategorilerde ürünlerin büyük indirimlerle satıldığı Gratis’te hangi ürün kaç TL indirimde? Gratis Ocak ayı indirimli ürünleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

FETÖnün malikanesine el mi kondu Haberi

FETÖnün malikanesine el mi kondu


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüt elebaşı Fetullah Gülen için yapıldığı ileri sürülen malikaneye tedbiren el konuldu.


AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, Mudanya ilçesi Çağrışan Mahallesi'ndeki bir malikanenin, "FETÖ elebaşı Gülen için inşa ettirildiği" iddiaları üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, bir gazetedeki "FETÖ'ye lüks malikane yapmışlar" haberi ve FETÖ/PDY ile ilgili açılan davada tutuksuz yargılanan iş adamı S.Ş. hakkında bilgisine başvurulan bir kişinin, "Mudanya Devlet Hastanesinden Bademli'ye giderken Çınaraltı Evleri villalarının bitişiğinde, taş duvarlarla çevrili çok büyük bir malikane var, orada araba satan firmanın sahipleri yaşıyor, bu şahısların FETÖ'cü olduğunu biliyorum, Fetullah Gülen'in de Türkiye'ye gelince bu malikanede kalacağına dair söylentiler var." ifadesini ihbar kabul ederek soruşturma başlattı.

İncelemede, malikanenin...