16 / 04 / 2024

Fevzi Çakmak Mahalleleri

Fevzi Çakmak Mahalleleri

Pendik'te kentsel dönüşümün altyapısını oluşturmak üzere çalışmalara devam eden Pendik Belediyesi, Sülüntepe ve Fevzi Çakmak Mahallelerinin imar uygulamalarını tamamlayarak askıya çıkardı. İşte belediyenin çalışmalarının ayrıntıları...

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 Ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10244 ada, 17322 parselin kuzeyinde yer alan tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi, 77 ada, 1 parsele ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Cami açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Fevzi Çakmak Cami'yi hizmete açıyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Fevzi Çakmak Mahalleleri Haberi

Fevzi Çakmak Mahalleleri

Sülüntepe ve Fevzi Çakmak Mahallelerinin beklediği imar uygulaması müjdesi geldi. Pendik'te kentsel dönüşümün altyapısını oluşturmak üzere çalışmalara devam eden Pendik Belediyesi, her iki mahallenin imar uygulamalarını tamamlayarak askıya çıkardı. 


Pendik Belediyesi Sülüntepe 3. Bölge ve Fevzi Çakmak 4. Bölge İmar Uygulama Çalışmalarını tamamlayarak bölgede ruhsatlı, iskanlı, nitelikli ve güvenli yapılaşmanın önünü açtı. Sülüntepe'de bin 400, Fevzi Çakmak'ta ise bin hak sahibini kapsayan imar uygulamalan, vatandaşların talep ve itirazları için internette, muhtarlıklarda ve Pendik Belediyesinde askıya çıkarıldı. 


Bölgede hisseli arazilerden imar arsalanna geçilirken imar uygulaması sonrasında deprem riski taşıyan ruhsatsız ve iskansız yapılaşma yerine nitelikli dönüşümün gerçekleşmesi hedefleniyor. Çalışmayla Sülüntepe Mahallesi nin tamamına yakınında imar uygulamaları tamamlanmış olacak. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölgeye gelişiyle beraber hızla değer kazanan Fevzi...