23 / 04 / 2024

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisinin açılışı için gün sayıyor. Bölgeye canlılık kazandırması beklenen proje, önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

 

Projede açılış öncesi son hazırlıkların yapıldığını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projemiz kapsamında inşa ettiğimiz tesis binamızın içerisinde küçük çaplı düzenlemelerimiz devam ediyor. Açık hava spor aletleri, oyun parkı ve kamelyalarımızı yerleştirdik. Oturma grupları ve çevre aydınlatma elemanlarının montajı ile çevre düzenleme işini tamamlayacağımız tesisimizi önümüzdeki günlerde hizmete açacağız” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağını dile getirerek,  “Ünyeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Projemiz, hizmete girdiğinde başta Fevzi Çakmak Mahallemiz ve çevresi olmak üzere önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Vatandaşlarımızın el becerilerini geliştirip el emeği ürünlerini sergileyebileceği, farklı sosyal organizasyonlar yapabileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği ve çocukların gönüllerince oynayıp rahat nefes alabileceği çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkaracağız” dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön