26 / 04 / 2024

Fevzi Özgökçe kimdir

Fevzi Özgökçe kimdir

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 23 Ekim Van Depremi'nin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, özellikle kaçak yapılaşmadan kaçınılması gerektiğini ifade etti.

Fevzi Özgökçe: Tuşba Türkiye'nin yükselen değeri olacak!

Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe: "Tuşba şehri hem eko turizmi ile hem de diğer bütün turizm çeşitleri ile inanıyoruz ki gelecekte inşallah Van'ın ve Türkiye'nin yükselen değerleri olacak"

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Fevzi Özgökçe: Yapılar dayanıklı ve doğru yere yapılmalı!

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Yayınladığı mesajda; dikey mimari yerine yatay mimariye önem verildiğini belirtti.

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı!

Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı.

Fevzi Özgökçe kimdir Haberi

Fevzi Özgökçe kimdir

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 23 Ekim Van Depremi'nin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, özellikle kaçak yapılaşmadan kaçınılması gerektiğini ifade etti. 23 Ekim 2011'de yaşanan deprem ile sadece Van'ın değil, tüm Türkiye'nin sarsıldığını belirten Başkan Özgökçe, "Hükümetimiz ve milletimiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde, eşsiz bir yardımlaşma ve dayanışma içerisine girerek büyük acılar yaşadığımız depremin yaralarını kısa sürede sarmasını bildi. Deprem döneminde özellikle Hükümetimiz tarafından görevlendirilen şimdiki Van birinci sıra Milletvekili Adayımız Prof. Dr. Beşir Atalay'ın gecesini gündüzüne katarak gösterdiği üstün gayretleri sayesinde yaşanan büyük acıların izi bir yıl gibi kısa süre içerisinde 30 bin adet konut yapılarak hak sahiplerine teslim edildi" dedi. Depremin hasarlarını felaketten sonra sergilenen dayanışma ile değil, depremden önce alınacak olan...