18 / 04 / 2024

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma töreni

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma töreni

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmaları tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

İskenderun Feyezan Kanalı projesi son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Feyezan Kanalı projesi kent için çok önemli bir projesi” dedi.

İskenderun Feyezan Kanalı'nda ıslah çalışmaları sürüyor!

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

İskenderun Feyezan Kanalı ıslah ediliyor!

İskenderun Feyezan Kanalı, DSİ'nin yatırım programına alınmasıyla birlikte ıslah ediliyor. Eski utanç görüntüsü giderken, Kanal, kente prestij kazandıracak bir konuma getiriliyor.

İskenderun Feyezan Kanalı projesinde son durum ne?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in şehrin en önemli sorunlarından birisi olarak gördüğü ve ıslah çalışmalarının başlanmasını sağladığı Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nde son durum!

Kentin en büyük sorunlarından biri olan Feyezan Kanalı’nda ekipler, Buluttepe Mahallesi ve Aşkarbeyli de iş makineleriyle ıslah çalışmalarını yürütürken, bir yandan da betonlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Feyezan Kanalı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj projesinin temeli atıldı!

İskenderun Belediyesi'nin girişimi ile DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yükleniciliğini bir inşaat şirketinin yapacağı "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi"nin temel atma töreni Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Feyezan Kanalı Islahı Projesi'nin temeli atıldı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma törenine katıldı.

Feyezan, İskenderun'un gerdanı olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bugüne kadar bir sorun kaynağı olan Feyezan Kanalı'nın yapılacak ıslah çalışmasından sonra İskenderun'un gerdanı' olacağını söyledi. Başkan Dingil, kentsel dönüşüm, Feyezan Kanalı ıslahı projelerin protokolünü imz

Seyfi Dingil: Kentin kaderi değişecek!

İskenderun Belediyesi'nce, yapılacak olan Kentsel Dönüşüm, Feyezan Kanalı ıslahı ve EnerjiSa ile ilgili protokolü imzalığını açıklayan Belediye Başkan Seyfi Dingil kentin kaderinin değişeceğini ve Feyzan kanalının da şehrin gerdanı olacağını söyledi.

Sakarya Akyazı ile Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi için acele kamulaştırma!

Sakarya Akyazı'ya bağlı Ömercikler Mahallesi ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fikirtepe'de vatandaşlara tebligatlar, Valilik kanalıyla gönderilmeye başlandı!

Çevreve Şehircilik Bakanlığı' nın Kadıköy Fikirtepe için aldığı ‘ acele kamulaştırma ' kararının ardından firmalar ile uyuşmazlık yaşayan vatandaşlara tebligatlar, Valilik kanalı ile gönderilmeye başlandı.

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma töreni Haberi

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma töreni

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı. İskenderun'da yeni PTT binası arkasında gerçekleştirilen törende konuklarını selamlayarak sözlerine başlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Bugün bizim için tarihi bir gün. Temelini atacağımız bu proje tamamlandığında, İskenderun'un 100 yıllık kanayan yarası olan bu kanal sadece bir feyezan kanalı değil, aynı zamanda kentimizin bir diğer cazibe merkezi, bir yaşam alanı, ikinci bir sahil projesi olacaktır." şeklinde konuştu. Projenin önemine binaen burada olduklarını dile getiren Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu ise son dönemde Hatay için yaptıkları projelerden bahsederek temelini atacakları kanalın teknik detayları ve yapım aşamaları hakkında...