29 / 03 / 2024

FG Wilson Akdeniz Bölge Müdürü

FG Wilson Akdeniz Bölge Müdürü

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu!

Özellikle büyük gayrimenkul geliştiricisinin;avm,hastane,otel,okul, köprü,havaalanı,ofis,rezidans yatırımcılarının çözüm ortağı olan ve daima “Kesintisiz Hayat” için “Kesintisiz Enerji” tedariki önemidir diyen FG Wilson Türkiye ekibi genişliyor.

Gayrimenkul yatırımcıları FG Wilson Jeneratör sistemleri'ni tercih ediyor!

Dünyanın önde gelen, Avrupa’ nın en büyük ve en güçlü Jeneratör Sistemleri markası FG Wilson Türkiye ve bölgede, gayrimenkul yatırımcıları ve işletmecileri tarafından tercih ediliyor...

Selçuk-1 Akdeniz'in sualtı tarihini gün yüzüne çıkaracak!

Türkiye'de ilk kez sualtı arkeoloji araştırmaları alanında faaliyet gösterecek Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi Sualtı Kazı ve Araştırma Gemisi Selçuk-1, Akdeniz'e açıldı.

Kadir Topbaş, Akdeniz Belediyeler Forumu’na davet edildi!

Napoli Belediye Başkan Yardımcısı Alessandro Fucito, İtalyan Belediyeleri Ulusal Birliği’nin (ANCI) düzenleyeceği Akdeniz Şehirleri Forumu için UCLG Başkanı Dünya Yerel Yönetimler ve Belediyeler Birliği) Kadir Topbaş’tan destek istedi.

Lütfi Elvan: Akdeniz Sahil Yolu bölünmüş yol haline getirilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 487 kilometrelik Akdeniz Sahil Yolu'nun bölünmüş yol haline getirileceğini belirterek, "Yüz akımız Akdenizimizin yol çilesini bitiriyoruz. Akdeniz'in iki yakasını bölünmüş yolla birbirine bağlıyoruz"

Akdeniz limanlarında yıllık ortalama 900 bin yolcu hedefleniyor!

2013 Kruvaziyer Sektör Raporu yayınlanmak için gün sayıyor. Raporda Türkiye’nin 24 limanı için 24 ayrı iş planı çıkarıldı, genel strateji belirlendi. Sektörün hedefi, önemli bölgelerde liman başına Akdeniz ortalaması olan yıllık 900 bin yolcuyu yakalamak.

FG Wilson Akdeniz Bölge Müdürü Haberi

FG Wilson Akdeniz Bölge Müdürü

FG Wilson Türkiye İç Anadolu , Ege ve Akdeniz Bölgeleri Bölge Müdürü olarak atanan Yağcı, uzun yılardır FG Wilson Türk,iye’de çalışıyor. Yağcı, Ankara Eryaman Lisesi’nin ardından 2003 yılında Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilen Yağcı evli ve bir çocuk...