19 / 04 / 2024

Fi life ne zaman teslim

Fi life ne zaman teslim

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Fi Life teslim tarihi 30 Kasım 2014 olarak belirlendi. Konut satışlarının tamamlandığı proje, Fi Yapı tarafından inşa ediliyor..

Fi Yapı'da mutlu son! 2 bin 689 konut ve ticari alan teslim ediliyor!

16 Temmuz 2013'te iflas erteleme kararı verilen Fi Yapı, 3 projesinde teslimlere başlıyor. Fi Tower Beylikdüzü, Fi Yaka Kırıkkale ve Fi Life Esenyurt projelerinde teslimlere başlayacak firma 28 Eylül'de kokteyl düzenliyor...

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 29 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenler Opel Combo Life'ın fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Opel Combo Life'ın fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life fiyat listesi 29 Ağustos 2022 fiyatları...

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Frezya Life ne zaman teslim?

Frezya Life projesi 10 katlı 3 bloktan meydana geliyor. DNY Dinay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 166 daire bulunuyor. Peki Frezya Life ne zaman teslim?

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Onur Park Life ne zaman teslim?

Onur Park Life Esenyurt projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor. Onur Park Life Esenyurt projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Satışların devam ettiği Life In Vera Evleri 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Ankara İncek Life ne zaman teslim?

146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara İncek Life Evleri'nde fiyatlar 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara İncek Life ne zaman teslim?

Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Fi life ne zaman teslim Haberi

Fi life ne zaman teslim

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Fi Life teslim tarihi hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Konutların;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Esenyurt Fi Life, Fi Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 


Fi Life teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi. Projede yer alan toplam 469 adet konut ve 15 adet ticari alanı teslim edilecek.


Fi Life Esenyurt'un sosyal alanları arasında; spor merkezi, Türk hamamı, sauna, açık kapalı yüzme havuzu, masa oyunları, alışveriş merkezi, restoran ve kafeler yer alıyor. 


Fi Life teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayının 30'u olması planlanıyor. proje toplam 11 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Telefon: (0216) 469 3030

Web: