25 / 04 / 2024

Fiba Gayrimenkul manolya evleri

Fiba Gayrimenkul manolya evleri

Fiba Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Manolya Evleri, 25 bin metrekare üzerinde 7 blok ve 408 konuttan oluşuyor.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özyeğin, Mehmet Güleşçi, Ayşe Can Oktay, Yurdaer Kahraman ve Levent Kaya ortaklığında kuruldu. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi Osman Nuri Bilge tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Fiba Gayrimenkul AVM portföyünü ikiye katlayacak!

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

ABR Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABR Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kaplan tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, Manolya Caddesi'nde kuruldu.

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubu'nun oldu!

Fiba Grubu, Eroğlu Gayrimenkul'un geliştirdiği Kağıthane'deki Ofishane projesinin tamamını satın aldı. Toplam 21 bin metrekare ofis alanının yer aldığı projenin 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor..

Fibalife nerede? Havadan videosu!

Toplam 144 adet konuttan meydana gelen Fibalife projesi 22 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Fiba Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Fibalife projesi Çekmeköy'de yer alıyor

Bahçeşehir Fiba Manolya Evleri'nde 453 bin 750 TL'ye 4+1 dubleks!

Satışların yüzde 97 oranında tamamlandığı Manolya Evleri projesinde daireler 314 bin 600 TL ile 605 bin 550 TL arasında fiyat seçenekleri ile satılıyor...

Fiba Gayrimenkul manolya evleri Haberi

Fiba Gayrimenkul manolya evleri

TOKİ Kaynak Geliştirme Uygulamaları kapsamında Fiba Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Manolya Evleri, 25 bin metrekare üzerine kurulu 7 blok ve 408 konutta sahiplerini bekliyor Farklı büyüklüklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak projelendirilen Manolya Evleri, tüm gereksinimlere cevap verebilen fonksiyonel tasarım ve kullanım rahatlığı sunuyor. 24 saat çamaşır ve temizlik hizmetleri gibi detaylara yer verilen proje, en son teknoloji ile hayata geçirilen ve güncel deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen radye temel sistem sayesinde huzurlu bir yaşam sunuyor.

Beyaz eşyalı satılıyor

Isı ve ses yalıtımının bulunduğu Manolya Evleri'nde ankastre ocak, fırın ve bulaşık makinesi, apartman içlerinde hareket sensörüne bağlı aydınlatma,...