29 / 03 / 2024

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri iletişim

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri iletişim

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Barış tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dış cephe aydınlatması tamamlandı!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi tarafından yaptırılan Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçe ve dış cephe aydınlatması tamamlandı.

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Balaban Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Karataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri iletişim Haberi

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri iletişim

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat proje taahhüt işleri yapmak resmi daire ve teşekküllerle özel kuruluşlarının hakiki ve hükmi şahısların açtığı inşaat proje onarım iç ve dış dekorasyon ihalelerine iştirak etmek her türlü müteahhit şahıs ve firmalara taşeronluk yapmak. 2- Her türlü yapıların iç ve dış dekorasyon işlemlerinin yapımı inşaat ile projelendirme hizmetleri teknik hizmetler ve danışmanlık hizmetleri konusu ile ilgili özel ve tüzel kişileri karşı top yekun inşaat plan proje müşavirlik yükümlülüklerini yapmak ihalelerine katılmak,........ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
Adres: İNÖNÜ MAH. SULTANGAZİ CAD. NO: 10 İÇ KAPI NO: 2...