25 / 04 / 2024

Fikirtepe Firmalar Birliğinde hangi firmalar var

Fikirtepe Firmalar Birliğinde hangi firmalar var

Fikirtep'de proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için elbirliği yaptı. Müteahhitler, sorunların en ince detayına kadar tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulmasını sağlamak için yeni bir platform oluşturdu...

Kamu özel sektör iş birliğinde 242 proje hayata geçirildi!

Kamu özel sektör iş birliği kapsamında bugüne kadar toplam yatırım tutarı 63,8 milyar dolar olan 242 proje hayata geçirildi. Bu projelerin toplam sözleşme değeri yaklaşık 140 milyar doları buldu.

Ekonomik iş birliğinde müteahhitlik sektörü önemli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk ve Birleşik Krallık müteahhitlik firmalarının üçüncü ülkelerde başarılı ortak projeler gerçekleştirmesinin, iki ülke arasında diğer konulardaki iş birliğini daha da geliştiren önemli bir katalizör olacağını bildirdi. 

FERKO, ACAF iş birliğinde sergiye hazırlanıyor!

Ferko, Çin ve Avustralya’nın etkileyici sanat eserlerini ACAF iş birliğinde İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut geliyor!

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut inşa edilecek.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Fikirtepe Firmalar Birliği kuruldu!

Fikirtep'de proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için elbirliği yaptı. Müteahhitler, sorunların en ince detayına kadar tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulmasını sağlamak için yeni bir platform oluşturdu...

İşte Fikirtepe firmaları ve son durum analizleri!

İşte Sunja - Tita , Anka , Maritaş, Başaran , Emay Kent Plus hakkında son durum analizleri... Bu firmaların anlaşma yaptıkları adalarda son durum ve yeni gelişmeler neler?

Türk inşaat sektörü 2015 rotasını işbirliğinde çizdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, dış pazar daralmasının pazar çeşitlemesi ileaşılabileceğini belirterek “Sistemli işbirliğine giderek, güçlerimizi birleştirelim” dedi..

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Antalya Stadı elektriğini kendi üretecek!

Antalya Stadı elektriğini kendi üretecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Antalya’da inşa edilen 33 bin kişilik stadyum, elektriğini kendisi üretecek.

Fikirtepe Firmalar Birliğinde hangi firmalar var Haberi

Fikirtepe Firmalar Birliğinde hangi firmalar var


Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesinde proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için elbirliği yaptı. Mart ayı başında Ankara’ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir araya gelen müteahhitler, sorunların en ince detayına kadar tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulmasını sağlamak için yeni bir platform oluşturdu. 


Ankara’dan sonra İstanbul Kadıköy Kozyatağı Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen ikinci toplantıda Fikirtepe’nin problemlerinin çözümüne katkı sağlamak ve yaklaşık 200 bin insanın yaşayacağı dönüşüm bölgesinin sağlıklı bir yaşam alanına dönüşmesi için ortak karar alan müteahhitler, bu kapsamda kendi aralarında görev dağılımı yaptı. 


Firmalar Birliğinin amacı nedir?


Teknik Yapı, Nuhoğlu, Emay İnşaat, Vartaş, Anka, SRP Yapı, Haldız, Selka-NSK, Baysaş inşaat firmalarının katılımıyla ve diğer Fikirtepe müteahhitlerinin oluşturduğu platform çatısı altında, firmaların desteği ve yönlendirmesi ile kurulacak olan komisyonlar,...